- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Εντάξει, λοιπόν, είναι ισχυρότερη, αλλά ισχυρότερη δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερη. Καμία ιδέα για τα αποτελέσματα σε σύγκριση με το 5f;
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Έχω λάβει κάποια σχόλια από πελάτες που λένε ότι αποδίδει καλύτερα
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον η παρασκευή ενός υγρού είναι το καλύτερο για 6cl, δεν μου άρεσε το MDMB - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Δεν χρησιμοποιούμε τα προϊόντα και δεν ξέρουμε ακριβώς πώς αισθάνονται τα διάφορα προϊόντα, είναι όπως όταν ένας τύπος πατατοτσίπ έχει διαφορετικές γεύσεις, σε κάποιους αρέσει η γεύση μπάρμπεκιου και σε άλλους η γεύση ντομάτας. Υπάρχουν πάντα ατομικές διαφορές,δεν μου αρέσει όταν με ρωτάνε ποιο είναι το ισχυρότερο προϊόν, στην πραγματικότητα αν σας αρέσουν τα τσιπς με γεύση ντομάτας θα νιώσετε ότι οποιαδήποτε άλλα ειδικά τσιπς δεν είναι της αρεσκείας σας, αυτή τη στιγμή σας αρέσει μόνο αυτό, μπορούμε να αναλύσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία μόνο από την άποψη των αντικειμενικών δεδομένων, δεν αντιπροσωπεύουν υποκειμενικά συναισθήματα. Όσο για το τι χρειάζονται οι πελάτες ποια προϊόντα αρέσουν σε ποιο συναίσθημα, αυτό είναι η ελευθερία τους!
- Reaction score
- 102
Η παρασκευή ενός πολύ αραιωμένου υγρού είναι η καλύτερη για τα ισχυρότερα νουά για την παρασκευή κανονικών μπαχαρικών. Δεν γνωρίζω πώς είναι η εμπειρία εκτός από τη μέθη, οπότε μέχρι τότε άλλοι παράγοντες είναι άσχετοι. Τα πιο giveback-noids (spare earth resources) από την τιμή C1 (αν βρεθεί στη wikipedia) είναι MDMB-CHMINACA & HU-210. Είναι επίσης ένα Horror House Fun για να καταπιεί καθαρό (μόνο ένα μικροσκοπικό κουταλάκι του- για να είστε σίγουροι ότι δεν θα κατεβάσει όπως είμαι εύκολα είναι). Το Noids είναι μια πιο άφθονη κινεζική κατασκευή, είναι αρκετά εύκολο να εισαγάγετε πρόδρομες ουσίες και να κάνετε ένα φουσκωμένο λεπτό μπαχαρικό από, και έτοιμη σκόνη ναρκωτικών είναι το πιο εύκολο να αγοράσετε χύμα με τεράστιο περιθώριο κέρδους. Αν κάνεις ένα σπρέι σε ένα δυνατό αλλά όχι επικίνδυνο μπαχαρικό (με αργές ρουφηξιές καπνού) έχεις ~50 φορές την ποσότητα σκόνης για να πουλήσεις σαν κορυφαίο μπαχαρικό με λίγες ODs.