- Solutions
- 2
- Reaction score
- 604
Θα με ενδιέφερε να ακούσω και εγώ για μια έκθεση
- Reaction score
- 75
Απλά περιμένω να φτάσει το χλωροακετυλοχλωρίδιο και θα έχω ό,τι χρειάζομαι. Θα γράψω μια μικρή έκθεση σχετικά με αυτό, επιδιώκω να το κλιμακώσω αυτό κατά x100, οπότε θα παίξω και με αυτό μετά τη σύνθεση μικρής κλίμακας. Έχω πρόσβαση σε άφθονη ποσότητα 2-αμινο-5-χλωροβενζοφαινόνης και είμαι πρόθυμος να μοιραστώ , καθώς και ίσως να κάνω ένα βίντεο σχετικά με αυτή τη σύνθεση.
Πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να μάθουν, ίσως δεδομένου ότι η αλπροζολάμη είναι τόσο φθηνή για να γίνει, αυτό θα οδηγήσει σε λιγότερες ράβδους Xanax με φεντανύλη. Μόνο κανείς μπορεί να ελπίζει. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κύρια πρόδρομη ουσία, η 2-Αμινο-5-χλωροβενζοφαινόνη, ΔΕΝ είναι μια προγραμματισμένη πρόδρομη ουσία!!!
@madmoney69
@Hedgie
Πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να μάθουν, ίσως δεδομένου ότι η αλπροζολάμη είναι τόσο φθηνή για να γίνει, αυτό θα οδηγήσει σε λιγότερες ράβδους Xanax με φεντανύλη. Μόνο κανείς μπορεί να ελπίζει. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κύρια πρόδρομη ουσία, η 2-Αμινο-5-χλωροβενζοφαινόνη, ΔΕΝ είναι μια προγραμματισμένη πρόδρομη ουσία!!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Υπάρχει το "προγραμματισμένο" και υπάρχει και το "παρακολουθούμενο". Μεγάλος, μακρύς κατάλογος παρακολουθούμενων χημικών ουσιών. Ακόμη και η ακετόνη και το υπεροξείδιο του υδρογόνου 40% παρακολουθούνται (ανάλογα με το μέρος του όγκου της αγοράς). Σχεδόν οτιδήποτε άνυδρο παρακολουθείται. "Γιατί ο τάδε και ο δείνα χρειάζονται 4 λίτρα άνυδρης υδραζίνης στο διαμέρισμά τους;" Δεν ψήνουν μπισκότα, αυτό είναι σίγουρο...