Σύνθεση JWH-018

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Δεν υπάρχει βίντεο, αλλά μπορώ να σας συμβουλεύσω λεπτομερώς σχετικά με τη διαδικασία εδώ, με ιδιωτικό μήνυμα ή με XMPP. Έχω αρκετή πρακτική εμπειρία σε αυτή τη σύνθεση.

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Εάν το προϊόν δεν κρυσταλλώνεται από την αλκοόλη, μπορείτε να ρίξετε κρύο νερό και να λάβετε ίζημα. Η απαιτούμενη ποσότητα 018 για τα βότανα εξαρτάται από την ποιότητα που λαμβάνεται και την ανοχή σας. Τεκμηριωμένη ερευνητική δοσολογία - 2 mg ανά χτύπημα. Αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο.

Eagle1234

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Ήταν πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Το εκτιμώ.
Είναι φυσιολογικό το χρώμα του 3(1-ναφθοϋλο)ινδόλιου να γίνεται κόκκινο όταν πλένεται με νερό;

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Βασικά στην αγορά, αυτό είναι κοκκινωπό

Yunik777

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Γεια σας φίλε μου, δεν είμαι πολύ καλός χημικός αλλά κατάφερα να φτιάξω jwh και 5f από πρόδρομες ουσίες που αγοράζω στο εξωτερικό και αναρωτιόμουν καθώς μελετώ τη χημεία των κανναβινοειδών αν θα ήταν δυνατόν να κατασκευάσω κανναβινοειδή από ναφθαλίνη(ναφθαλίνη)
Επίσης καταλαβαίνω ότι τα καρβοξυλικά και τα συνθετικά πυρεθροειδή έχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία κανναβινοειδών; Θα είχατε κάτι να πείτε σχετικά με αυτό ή θα με βοηθούσατε με κάποιο τρόπο; Ανακάλυψα ότι η κυπερμεθρίνη ενισχύει τις επιδράσεις των κανναβινοειδών.... είναι λογικό γιατί τα πυρεθροειδή στοχεύουν στο νευρικό σύστημα αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει χρυσάφι να βρεθεί εκεί φίλε μου...παρακαλώ απαντήστε μου κάποιος

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Νομίζω ότι αυτό δεν είναι για αυτό το θέμα. Έχουμε πολλές έρευνες σχετικά με τα νουΐδια σχεδιαστών. Και υπάρχουν πολύ περισσότερες κλασικές δομές από το να σκεφτούμε εντελώς νέες. Μπορείτε να μου γράψετε τις ιδέες σας και να λάβετε μέρος στο σχεδιασμό noids με την ομάδα.

itarus1993

Don't buy from me
New Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Κάποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για να αγοράσω όλα τα πράγματα για να κάνω jwh-18 ΕΕ, δεν μπορώ να βρω κάποια χημικά PM παρακαλώ

WillD

Expert
Reaction score
1,062
καταχώριση (κλικ)

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το ενδιάμεσο επίπεδο. Συνήθως οι προμηθευτές διαθέτουν ένα πλήρες σετ για σύνθεση. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι.

VenditorPulverum

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Γεια σας,

Ποια είναι η ποσοστιαία απόδοση της 3-(1-ναφθοϋλο)ινδόλης που πήρατε από το χλωριούχο 1-ναφθοϋλο; Είμαι περίεργος γι' αυτό, επειδή εκτελώ μια παρόμοια αντίδραση που περιλαμβάνει SnCl4. Ευχαριστώ!

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Χρησιμοποιείτε νιτρομεθάνιο για αυτή την αντίδραση; Είναι απαραίτητο. Χλωριούχο άλας άνυδρο; Η χρήση χλωριούχου αργιλίου είναι στην πραγματικότητα ευκολότερη.

VenditorPulverum

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Όχι Κάνω μια αλκυλίωση Friedel-Crafts του βενζολίου με χλωροακετόνη. Χρησιμοποιώ SnCl4. Ναι, αυτό το δυσάρεστο καυσαερό υγρό επειδή δεν μπορώ να φτιάξω AlCl3 σε μεγάλες ποσότητες. Ήμουν περίεργος ποιες ήταν οι αποδόσεις σας με αυτή τη διαδικασία γιατί είναι η ίδια αντίδραση τελικά.

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Ο κασσίτερος του χλωριδίου με το σύμπλοκο ινδόλης δεν διαλύεται στο dcm, χρειάζεστε επαρκή ποσότητα νιτρομεθανίου ώστε να διαλυθεί. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Και αν συνθέσετε μόνοι σας τον καταλύτη, πώς τον αφυδατώνετε;

VenditorPulverum

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Το φτιάχνω με ξηρό αέριο χλώριο υπό άνυδρες συνθήκες. Η τυχαία εισροή υγρασίας παράγει μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα πενταϋδρικών κρυστάλλων, οι οποίοι μένουν πίσω μετά την επαναπόσταξη. Η διαλυτότητα δεν αποτελεί θέμα για το συγκεκριμένο μου. Έχετε, λοιπόν, μια πρόχειρη τιμή για την ποσοστιαία απόδοση της πρώτης αντίδρασης, με βάση το χλωριούχο 1-ναφθόξυλο; Αυτή η πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ!

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Νομίζω ότι μπορείτε να πάρετε περίπου ~75%, αν και υπάρχουν και άλλες πληροφορίες.