Έχω βγει από το παιχνίδι εδώ και χρόνια... έτρεχα μια επιχείρηση για ένα διάστημα που έκανα παρτίδες των 250g χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Al/Hg. Έχω κάνει mdp2p σε όλη τη διαδρομή από το ξύρισμα του φλοιού της ρίζας sass μέχρι που ανακάλυψα το γλυκιδικό PMK. BIG game changer lol. Εν πάση περιπτώσει ive βρέθηκε myseld πάρει πίσω στη δράση και πάλι και έχουν προμηθευτεί έναν προμηθευτή PMK. Παρήγγειλα 2 κιλά λάδι από αυτούς ( κάθισαν στην κατάψυξη για ένα χρόνο ενώ έχτιζα το εργαστήριο) τα απόσταξα και ήταν πολύ κίτρινα. τέλος πάντων προχώρησα έκανα την αντίδραση al/hg μου και χαμηλά και ιδού δεν πήρα ούτε ένα πράγμα ούτε ένα γραμμάριο.. και λάβετε υπόψη ότι έτρεξα αυτή την αντίδραση για χρόνια το ξέρω σαν την πλάτη του χεριού μου.. έτσι είπα fuck it the shits gone bad. Το πέταξα έξω και αγόρασα λίγο pmk glycidate. Το οποίο με φέρνει στην ερώτησή μου. όταν συνήθιζα να αποστάζω το λάδι μου pmk έπαιρνα πάντα νερό λευκό όμορφο mdp2p που ποτέ δεν πάγωσε στην κατάψυξη.. έγινε πολύ παχύρρευστο σαν σιρόπι αλλά ποτέ δεν πάγωσε. Μόλις τελείωσα την απόσταξη περίπου 1,2l χθες το βράδυ και το έβαλα στην κατάψυξη και όλο το πράγμα έχει παγώσει σε όμορφο σούπερ λευκό διαυγή κρύσταλλο. Δεν θυμάμαι το mdp2p μου να παγώνει.
Επίσης, μόλις μπήκα εδώ αυτό είναι ένα όμορφο site, μου λείπει η κυψέλη. Ψάχνω για μια αντίδραση για τη χρήση μεθυλαμίνης hcl και δεν χρειάζεται να το αεριοποιήσω, και μια διαδρομή nabh4 ώστε να μπορώ να κλιμακώσω στο ελάχιστο κάνοντας 1 kg κάθε φορά. δεν θέλω να μπλέξω με τις μικρές αντιδράσεις 250 πια και μισώ να κόβω τόσο πολύ αλουμινόχαρτο. έχει κανείς ένα καλό νήμα; είδα κάποιον που δημοσίευσε labtops παλιά διαδρομή nabh4 αλλά αυτός αεριοποιεί.. θέλω απλά να το διαλύσω σε μεθανόλη.. υπάρχει μια διαφορετική μέθοδος για αυτό;
Ευχαριστώ Οικογένεια Κοιτάζοντας προς τα εμπρός σε αυτό το νέο δικτυακό τόπο και να πάρει τα μυαλά των ανθρώπων πιο έμπειρους από μένα.
Επίσης, μόλις μπήκα εδώ αυτό είναι ένα όμορφο site, μου λείπει η κυψέλη. Ψάχνω για μια αντίδραση για τη χρήση μεθυλαμίνης hcl και δεν χρειάζεται να το αεριοποιήσω, και μια διαδρομή nabh4 ώστε να μπορώ να κλιμακώσω στο ελάχιστο κάνοντας 1 kg κάθε φορά. δεν θέλω να μπλέξω με τις μικρές αντιδράσεις 250 πια και μισώ να κόβω τόσο πολύ αλουμινόχαρτο. έχει κανείς ένα καλό νήμα; είδα κάποιον που δημοσίευσε labtops παλιά διαδρομή nabh4 αλλά αυτός αεριοποιεί.. θέλω απλά να το διαλύσω σε μεθανόλη.. υπάρχει μια διαφορετική μέθοδος για αυτό;
Ευχαριστώ Οικογένεια Κοιτάζοντας προς τα εμπρός σε αυτό το νέο δικτυακό τόπο και να πάρει τα μυαλά των ανθρώπων πιο έμπειρους από μένα.