- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 29
Έτσι, η διαδικασία θα ήταν να βάλουμε την ritalin hcl σε διάλυμα NaOH, να πάρουμε την ελεύθερη βάση της ritalin και στη συνέχεια να την βάλουμε απλά σε ipa για να πάρουμε την ισοπροπυλοφαινιδάτη; Υποθέτω ότι η hcl θα πρέπει να προστεθεί μετά την εστεροποίηση για να μην αντικατασταθεί το ΟΗ από την καρβοξυλική ομάδα με ένα Cl, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Γεια σας, συγγνώμη για τη μακροσκελή απάντηση. Δεν έχω δει την ερώτησή σας.
Όχι, το eterefication δεν είναι έργο όπως το περιγράφετε. Πρέπει να πάρετε το άλας νατρίου του ριταλινικού οξέος και στη συνέχεια να πάρετε εστέρα με IPA σε όξινη κατάσταση.
Δεν θα λειτουργήσει όπως είπατε =) Ποιος είναι ο λόγος για αυτούς τους χειρισμούς; Στην πραγματικότητα, δεν είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση θα είναι επιτυχής. Επιπλέον, θα χάσετε μέρος της ριταλίνης σας.
Όχι, το eterefication δεν είναι έργο όπως το περιγράφετε. Πρέπει να πάρετε το άλας νατρίου του ριταλινικού οξέος και στη συνέχεια να πάρετε εστέρα με IPA σε όξινη κατάσταση.
Δεν θα λειτουργήσει όπως είπατε =) Ποιος είναι ο λόγος για αυτούς τους χειρισμούς; Στην πραγματικότητα, δεν είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση θα είναι επιτυχής. Επιπλέον, θα χάσετε μέρος της ριταλίνης σας.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89