Σύνθεση φαινυλακετόνης (P2P) από βενζαλδεΰδη με βουτανόνη

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Υποθέτω ότι αυτό που πραγματικά αναρωτιέμαι είναι η στοχυομετρία αυτής της αντίδρασης. Σε άλλες περιγραφές του bayer-williger δεν μπορώ να βρω αυτές τις τεράστιες ποσότητες GAA. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το σκεπτικό; Είμαι πολύ κοντά στο να το δοκιμάσω αυτό, αλλά η ποσότητα του GAA είναι προβληματική.

billythekid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
αυτή η ποσότητα gaa είναι μεγάλη και η καλύτερη εικασία μου για το γιατί είναι ότι η προετοιμασία του υπεροξικού οξέος επί τόπου (κατά τη διάρκεια της αντίδρασης) και χωρίς καταλύτη είναι αναποτελεσματική, οπότε ο χημικός υπεραντισταθμίζει για να βοηθήσει σε αυτό, επίσης το GAA χρησιμοποιείται εδώ ως διαλύτης
με την παρασκευή του υπεροξικού οξέος ημέρες πριν και τον έλεγχο της περιεκτικότητας σε διαθέσιμο οξυγόνο είναι πιθανό να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Τούτου λεχθέντος, έχω δει επαγγελματίες να χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο και να παίρνουν στην καλύτερη περίπτωση μόνο 35 έως 65% του τελικού προϊόντος. έτσι ένας άπειρος χημικός είναι πιθανό να πάρει ακόμα χειρότερα και ένας αρχάριος είναι πιθανό να αποτύχει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Σας συνιστώ να διαβάσετε και να μελετήσετε και να ξεκινήσετε από μικρό μέγεθος
βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε σχολαστικά το τελικό μίγμα της αντίδρασης στο τέλος κάθε βήματος, Μην υπερβαίνετε τους -5c στη συμπύκνωση αλδόλης αφήστε το mek/βενζαλδεΰδη να αναδεύεται όλη τη νύχτα στο ψυγείο μετά την αεριοποίηση.
μην ξεπερνάτε τους 60c στο Bayer villager. και ερευνήστε άλλους οξειδωτές γιατί έχω καλύτερα αποτελέσματα με έναν διαφορετικό.

View previous replies…

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Η πρώτη μου προσπάθεια να κάνω την οξείδωση του περμερικού οξέος της MPB, για να το κάνω τώρα καλύτερα.
Το MPB μου δεν αναμιγνύεται πραγματικά με το μυρμηκικό οξύ, καθώς το έβαλα σε διάλυμα μυρμηκικού οξέος, το απομόνωσα με ανθρακικό νάτριο, οπότε
Χρειάζομαι διαλύτη για το MPB μου; Αν το κάνω, μπορώ να χρησιμοποιήσω αιθανόλη ή είναι καλύτερη η ακετόνη; OrgUnikum? Κάποιος; MadHatter;
Θα είμαι ΠΟΛΥ ευγνώμων γιατί δεν θέλω να χαλάσω την αντίδρασή μου τώρα, και μπορώ να δώσω κάποιες συμβουλές για τη διαδικασία αν πάει, και δουλέψει καλά. Και δεν έχω DCM... Δεν το έχω βάλει ακόμα στο περμερικό οξύ.

Last edited:

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Ή, μπορώ να χρησιμοποιήσω το παγωμένο οξικό οξύ ως διάλυμα για το MPB μου επίσης με το περμερικό οξύ μου;

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Eh3YM0zIPF
RjQlvu3DaR

Ya!ψ(`∇´)ψΤο RM μετά την αντίδραση βενζαλδεΰδης + MEK + HCI γίνεται μαύρο και προκαλεί την απόσταξη της 3-μεθυλ-4-φαινυλ-3-βουτεν-2-όνης με σημείο βρασμού 269! Αυτή είναι η πρώτη φορά που αγόρασα μια αντλία κενού -60kpa για αποσυμπίεση υπό κενό και έλαβα με επιτυχία το χρυσοκίτρινο υγρό 3-Methyl-4-phenyl-3-buten-2-one! Αλλά το μηχάνημα φαίνεται να έχει υπερθερμανθεί. Τώρα μπορώ μόνο να διακόψω την απόσταξη... Θέλετε να αποσταχθεί πλήρως το υπόλοιπο rm, σωστά; Δεν θέλω να αποσταχθούν ακαθαρσίες με υψηλότερα σημεία βρασμού και να καταστραφεί η σκληρή δουλειά μου⋯

View previous replies…

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Pls show your vacuum pump and how you used it in distillation please.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Αυτά είναι μερικά σοβαρά κόκκινα πράγματα. Συνήθως το κόκκινο για μένα είναι η αφθονία του hcl, αλλά ίσως όχι σε αυτή την περίπτωση, idk. Έχω βρει ότι 4:1, hcl(l) :H²SO⁴ είναι η ισοδύναμη ποσότητα, που καταναλώνει όλο το θειικό. Σίγουρα 3:1 θα εξακολουθεί να είναι αέρια. Είχατε έναν σωλήνα ξήρανσης σε απευθείας σύνδεση με το αέριό σας;

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
δεν υπάρχει σωλήνας ξήρανσης με την πρώτη προσπάθεια. θα προσθέσω το οξύ HCl απευθείας σε αυτό την επόμενη φορά.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Θα μπορούσατε να έχετε δίκιο.mόταν έψαχνα για τη μέθοδό μου, την απέκλεισα επειδή η απόσταξη της βενζαλικής αλκοόλης από το διαλυτικό χρωμάτων ήταν η πιο βιώσιμη μέθοδος για την απόκτηση Benz. Alc ( οι χημικές εταιρείες το πωλούν αλλά δεν θέλουν να ξέρουν πολλά για το τι κάνεις με κάτι) αλλά παρατήρησα πρόσφατα ότι είναι στο Amazon, οπότε μπορώ απλά να πατήσω το κουμπί buy και δεν υπάρχουν ερωτήσεις.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Ναι, είναι περίεργο πώς οι χώρες ρυθμίζουν τα χημικά προϊόντα. 1 διαφορετικό 1 από κάθε χώρα. 🤔

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Δεν ελέγχεται, αλλά η συμπλήρωση του φύλλου εργασίας του Sima Eldredge είναι αποθαρρυντική. ΠΟΙΟ κολέγιο ή επαγγελματική επιχείρηση με άδεια εκπροσωπείτε ποια είναι η φορολογική ταυτότητα της επιχείρησης; Για ποιο λόγο σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε; Όχι, ευχαριστώ.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
26 Οκτωβρίου 2024.
Μια μέθοδος λέει να ψυχθεί και να παγώσει η MPB
Μια άλλη μέθοδος λέει να θερμάνετε και να παλινδρομήσετε MPB
Απλά κάνω και τα δύο :rolleyes:?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
So you heat & reflux the MPB solution then chill in ice, do you get crystals when you do and are the crystals dry at room temperature.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Δεν μου αρέσει να αερίζω τίποτα, επειδή στην περιοχή μου το συμπυκνωμένο θειικό οξύ απαγορεύεται. Ανακουφίστηκα τόσο πολύ όταν πήρα πολύ καλά αποτελέσματα ώστε να μετρήσω απλώς τα συστατικά, να βάλω όλο το πακέτο μαζί, να αρχίσω να ζεσταίνω και να δω μια ταινία.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Η διαδικασία του περμερικού οξέος ήταν σαν να παρακολουθούσα μια ταινία τρόμου με άσχημη κρίση πανικού. Όταν έφυγα για να καπνίσω ένα τσιγάρο (4-5 λεπτά) και επέστρεψα μέσα η φιάλη ήταν τόσο καυτή που έμοιαζε να βράζει λίγο! Και πάλι πολύ γρήγορα κάτω από παγωμένο νερό ... Μετά τη μακρά διαδικασία ανάμειξης (~3,5 ώρες) και αφού έπρεπε να το κάνω με τα χέρια μου (ιδρώνοντας και τρέμοντας), επειδή η φιάλη 1 L δεν χωράει στο μανδύα θέρμανσης, την άφησα σε δροσερό νερό. Σοκαρίστηκα όταν διάβασα ότι μπορεί να εκραγεί σε θερμοκρασία δωματίου με βενζαλδεΰδη! Είναι πιθανό να ΥΠΑΡΧΕΙ κάποια, ακόμη και όταν είναι καθαρισμένο, αλλά όχι αποσταγμένο προϊόν. Λοιπόν, χαίρομαι που το μείγμα βρίσκεται τώρα στο χώρο όπου η θερμοκρασία είναι κάτω από 20 C...

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
😆 γι' αυτό υπάρχει το διαμάντι της φωτιάς.
3 = Υγρά που μπορούν να αναφλεγούν υπό σχεδόν όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας περιβάλλοντος

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Λοιπόν, τα κατάφερα, και καλά! Και είναι καλό να μαθαίνω κάτι καινούργιο για τη χημεία, ευχαριστώ, και, ας πούμε: Καλή διασκέδαση...
Πώς μπορώ να χώσω τον πούτσο μου σε έναν συμπυκνωτή και ταυτόχρονα να κάνω "απόσταξη" υπό κενό...

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Teacher! Can you teach me how to synthesize methamphetamine from phenylacetone? Thank you

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Excuse me! I poured methylphenylbutenone with acetic acid and 50% hydrogen peroxide Is it normal for the temperature to rise to 8-90 degrees on its own?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
What’s the color of your mixed MPB + acetic+ peroxide solution? I used commercial available peracetic acid. Solution color is dark brown but no rise temperature until heat was applied

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I have now completed the production of phenoxyphenylpropene!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I saw that the teacher taught me to extract with chloroform. When I poured 800ml of chloroform down without layering, I was completely dumbfounded and spent a lot of material costs And the more I thought about it, the more unwilling I was to accept that after pouring chloroform and replacing it with DCM, the layers actually separated before using vacuum distillation to obtain it!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Let me tell you something interesting! I bought Diethyl Phenylacetate CAS20320-59-6 and easily obtained Phenylacetone. I obtained approximately 650ml of Phenylacetone from 1000ml of Diethyl Phenylacetate! Then I watched a video on the forum and wanted to purify phenylacetone! I mixed potassium carbonate with distilled water and phenylacetone, and the whole thing kept boiling! I want to say it's too bad to be reimbursed, but after boiling over 650, there's still 180 left But it's because of this that I know it's very pure! I don't understand chemistry very well, so sometimes I ask some basic questions but nobody pays attention! They have been using materials and testing themselves all along!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
We are synthesizing more phenylacetone! I tried to synthesize methamphetamine from sodium borohydride but failed! The reason may be that the percentage of methylamine water is not high

Attachments

• 5MluoInB3v.jpeg
    5MluoInB3v.jpeg
    3.9 MB · Views: 8
  • mgaxoYsGP5.jpeg
    mgaxoYsGP5.jpeg
    5.4 MB · Views: 39

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Can you share how you synthesize phenylacetone using diethyl phenylacetate. Is diethyl phenylacetate commercially available?