Η Πολωνία είναι ο παράδεισος για τους χημικούς και τους ομοίους τους.
Μερικοί από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς χημικούς του κόσμου παρασκευάζουν τα καλύτερα υλικά στην Πολωνία. Λόγω πολλών λόγων, όπως αυτός που επεσήμανε η workworkwork, και άλλων.
Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά θα ήταν τόσο εύκολο να παρακολουθείται ένα ντουλάπι drop box, με πολλούς τρόπους. Οι κόσμοι αλλάζουν και οι θηλιές σφίγγουν
Ήθελα απλώς να πω ότι, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι, το Pushing Taboo είναι εξωφρενικά ακριβό. 50 γραμμάρια mdma για 1000 δολάρια; Εκτός αν ήταν σε άλλο νόμισμα, αλλά χρησιμοποίησαν το σύμβολο του δολαρίου.
Ξέρεις, διάβασα λάθος και νόμιζα ότι ήταν άλλο ένα 0. 1000 για 50g είναι 20 το γραμμάριο, το οποίο είναι καλό για οπουδήποτε στις ΗΠΑ. Οπότε ναι, δικό μου λάθος, μπορεί να διαγράψω αυτό το σχόλιο, ή να το αφήσω για να δείξω στους ανθρώπους ότι το να κάνουν λάθος είναι εντάξει.
αφού είδα τη σύλληψη του εργαστηρίου 3-cmc εδώ, απλά σκέφτηκα ότι ήταν νόμιμο όλο αυτό το διάστημα, αλλά κάνω εντελώς λάθος. είμαι στην Ασία και τα περισσότερα rc είναι ακόμα νόμιμα εδώ.
Δεν αποτελεί εξ ολοκλήρου έκπληξη αν και είναι ενδιαφέρον. Η Πολωνία είναι πραγματικά μια χώρα όπου οι χημικές ουσίες ρέουν σαν ποτάμι. Οι άνθρωποι εξάγουν επίσης αυτές τις χημικές ουσίες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Απ' ό,τι έχω ακούσει, από εκεί προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών ψευδοφαρμάκων...