- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Γεια σου glitchy, είμαι σούπερ ενδιαφέρονται για τις διατριβές το καλύτερο ασφαλέστερο και νεότερο το πιο ξεκίνησε είμαι προς την κατεύθυνση της κατανόησης χειρότερα από ένα- που εξακολουθεί να παρακολουθεί τηλεόραση τακτικά. Δώσε μου ένα pm δεν είμαι σίγουρος για το τι έχεις πρόσβαση σε αυτό είμαι εξαιρετικά κλίνει προς hxe ή τα oxo pce combos. Και είμαι επίσης σε μας. Έχω σπουδάσει χημεία, φυτά μύκητες από τα 12 μου, ναι ξέρω σχεδόν κάθε fn φυτό <~ το όνομά μου δεν μπορώ να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου χωρίς να αναγνωρίζω από δεύτερο χέρι κάθε θάμνο δέντρου σκεπτόμενος τις apoc συλλογές μου, πράγμα που μου θυμίζει ότι πρέπει να πάω να κάνω μια βόλτα 10 μίλια για ένα μάτσο σκατά. (Τα μάτια μου κυριολεκτικά κινούνται μέσα από τις γραμμές των φυτών) και έτσι μπορείτε να με ψαρέψετε αν με συναντήσετε ποτέ. Περπατάω κοιτάζοντας προς τα κάτω και προς την επόμενη γραμμή φυτών. Έτσι, το ενδιαφέρον μου είναι φυσικό και πολύ επιθετικό. Thx και καλή τύχη ελπίζω να λάβετε ένα μήνυμα σύντομα.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"