Τι στο διάολο; Νομίζω ότι χάθηκες φίλε. Η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου βρίσκεται δίπλα. Πήγαινε να διαβάσεις το διδακτορικό σου και μη μιλάς. Θυμήσου, είναι η βιβλιοθήκη... Δεν μιλάς σε μια βιβλιοθήκη.
Όχι, αλλά σοβαρά, αν είσαι εξυπνότερος από όλους μας εδώ, γιατί δεν το κάνεις μόνος σου; Γιατί διάβασες αυτές τις αναρτήσεις αφού μπορείς να το κάνεις μια χαρά μόνος σου;
Να σου πω ένα μυστικό για τη χημεία. Στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει τόσο με τα βιβλία που διαβάζεις όσο με την πρακτική εμπειρία που έχεις στο εργαστήριο. Το να διαβάζεις για μια διαδικασία δεν σε κάνει ικανό να την εκτελέσεις σε πραγματικό περιβάλλον. Αρνούμαι αυτές τις μαλακίες. Ένας κρυφός χημικός που χρηματοδοτεί το δικό του εργαστήριο μπορεί να γνωρίζει χημεία πολύ καλύτερα για τον απλούστατο λόγο ότι έχει κάνει πολύ περισσότερες διαδικασίες που βοηθούν ενεργά τη γνώση από τους φοιτητές χημείας που μπαίνουν ελάχιστα στο πραγματικό εργαστήριο (μιλάω από εμπειρία).
Το σημείο που με εξοργίζει δεν είναι ότι αποκαλείς ένα κακό προϊόν αλλά ότι αποκαλείς ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει χημεία. Ξέρεις ότι η χημεία είναι μια επιστήμη της φύσης. Ο καθένας μπορεί να γίνει χημικός αρκεί να καταλάβει τους νόμους και να τους εφαρμόσει σωστά στην πράξη.
Δεν είπα στη μητέρα σου ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά επειδή δεν είναι αρκετά έξυπνη για να το κάνει "σωστά".
Το καλύτερο είναι ότι δεν είμαι καν "εγκατάλειψη" ως άτομο με βάση τον εγωισμό μου όπως θα το έλεγες εσύ, παρόλα αυτά ακόμα και τώρα που παίζεις το χαρτί του ήρωα μου ακούγεται σούπερ αλαζονικό για κάποιο λόγο...