- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Minu arvates on "ärge ostke minult" hüüdlause üleliigne ja masendav. Igaüks, kes sellel saidil ostab, peaks olema lugenud reegleid ja neis on üsna selgelt öeldud, et müüjad ja tootjad on heakskiidetud müüjad, nii et igaüks, kes ei näita plakatit, mis näitab ühte neist, ei ole saidi poolt müügiks heaks kiidetud.
Ma tunnen, et mulle on antud dunce müts ja istusin ennetavalt nurgas.
Ma tunnen, et mulle on antud dunce müts ja istusin ennetavalt nurgas.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,051
- Deals
- 1
Te alahindate inimeste kergeusklikkust ja rumalust. Me tahame kaitsta selliseid inimesi igasuguse pettuse eest siin.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 297
Sõnumiga pole probleemi, kuid sõnastus on kindlasti õnnetu, mõistlike inimeste jaoks* võib see kõlada mõnevõrra ebaausalt. Ka kõik kogemused näitavad, et sellised asjad ei heiduta kedagi, kellel on halvad kavatsused, kuid kipuvad ärritama ausaid.
*Ja mõistlikud inimesed on pool Aasiat ja kogu Poola
*Ja mõistlikud inimesed on pool Aasiat ja kogu Poola
- Reaction score
- 32
Mulle meeldib, et teile on antud pealkirja staatus ei osta minult, see teeb selgeks, kes on müüjad ja tootjad. Kõik tehingud, mis on tehtud isikuga, kellel on ei osta minult, on selgelt omal vastutusel ja usalduse alusel.
Pealegi ma vaatan mööda, et kui kaua inimene on olnud oma konto. Kas nad on resident või liige, siis milline on nende tegevus siin. Avatud iseloomu profiilid siin vaadata, et info, võib aidata usaldada isik. Minu arvates oleme me kõik enamasti sõbralikud võõrad.
Siis on keemia aspekt, inimesed, kellel on vähe kogemusi, oleksid teistel saitidel täiesti alandatud. Lihtsalt küsimuste esitamise eest, mis ületavad nende võimeid, siin on see palju andestavam ja turvalisus, haridus ja mitte tõrjuda inimest, kes küsib küsimusi.
Pealegi ma vaatan mööda, et kui kaua inimene on olnud oma konto. Kas nad on resident või liige, siis milline on nende tegevus siin. Avatud iseloomu profiilid siin vaadata, et info, võib aidata usaldada isik. Minu arvates oleme me kõik enamasti sõbralikud võõrad.
Siis on keemia aspekt, inimesed, kellel on vähe kogemusi, oleksid teistel saitidel täiesti alandatud. Lihtsalt küsimuste esitamise eest, mis ületavad nende võimeid, siin on see palju andestavam ja turvalisus, haridus ja mitte tõrjuda inimest, kes küsib küsimusi.