see kirjutis on prügi.esiteks temperatuur formamiidiga on liiga madal 140-150 kõlab umbes õige, kui kasutate ammooniumformiaati, kuid formamiid vajab kõrgemat temperatuuri, kui ma mäletan õigesti ja teiseks N-formüülamfetamiin on tahke mass mitte vedelik ja miks sa üritad seda reaktsioonisegust ekstraheerida täiesti kasutu samm see ainult kahjustab teie saagist kolmandaks teie hüdrolüüs on vale te kasutate 11l hcl mis on hullumeelne isegi kui teil oleks 11 kilo N-formüülamfetamiini kogus oleks lähedal 2,5 liitrit hcl mitte 11l selle 1:1 molaarse massi, mitte mahu järgi.Miks teete kõik nii keeruliseks Leuckart on lihtne tagasivooluhüdrolüüs ja seejärel basifitseerimine ja seejärel aurudestilleerimine kõik samas potis, nii et ei ole vaja ekstraheerimist või lahusteid ma väga kahtlen, et te olete seda reaktsiooni kunagi teinud ja kui olete, siis on teie saagis nullilähedane, kui teete seda nii, nagu te ütlete. okei, häid jõule kõigile im lähen magama im purjus kui põrgu
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Kui te ajate leukart 140 150 juures ammoinaformiaadiga, laguneks see niikuinii ainult formamiidiks
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Olen täiesti nõus. Mõned vene keemikud teevad Leuckarti ammooniumformiaadiga isegi madalal temperatuuril
kui 120 C. Mina teen oma 140-150 C ammooniumformiaadiga. Formamiidiga on temperatuur umbes 155-165 C. Isegi kui formiaat pidurdab formamiidi, on nende kahe reagendi puhul erinev temperatuur ja mehhanism.
kui 120 C. Mina teen oma 140-150 C ammooniumformiaadiga. Formamiidiga on temperatuur umbes 155-165 C. Isegi kui formiaat pidurdab formamiidi, on nende kahe reagendi puhul erinev temperatuur ja mehhanism.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formüülamfetamiin on kergelt kollane õline vedelik
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Mul on info, mis ütleb mulle sama, et N-formüülamfetamiin on helekollane õli.
Ma ei tea, miks minu Leuckart on 4-5 katsega ebaõnnestunud. Ja minu formüülamiin on tumepruun,
peaaegu must õli, mille sees on pisikesi osakesi, isegi kui ma seda puhta veega pesen. Kas ma põletan oma reaktsioonimassi või midagi? Ma kuumutan oma selge kollase P2P koos ammooniumformiaadiga kõigepealt 100 C (1-2 tundi), leige vesi sees kondensaatoris, et vesi reaktsioonisegust välja ajada. Seejärel tõstan temperatuuri järk-järgult 140-160 C, (16 tundi), väga külma veega kondensaatori sees. Kas keegi oskab mulle öelda, mis siin valesti on. Kasutan 5 molaarset ekvivalenti formiaati. Nüüd olen teinud oma kuuenda katse ka enda tehtud P2P-ga, mis oli esimest korda töödeldud väga selgeks kollaseks õliks. Hüdrolüüsi tegin nüüd KOH/etanool/vee lahuse seguga (2 tundi). Nüüd sain hea hulga õli hõljuma ja ekstraheerisin ksüleeniga (3 korda). Pesin mitu korda puhta veega. Nüüd on mul see ksüleenis. Kui sellega ka midagi valesti läheb, siis kas see, et minu formüülderivaat oli jälle peaaegu must? Kas ma põletan seda või... mida?
Kui keegi oskab mind aidata, olen väga õnnelik ja tänulik selle eest! Rahu!
Ma ei tea, miks minu Leuckart on 4-5 katsega ebaõnnestunud. Ja minu formüülamiin on tumepruun,
peaaegu must õli, mille sees on pisikesi osakesi, isegi kui ma seda puhta veega pesen. Kas ma põletan oma reaktsioonimassi või midagi? Ma kuumutan oma selge kollase P2P koos ammooniumformiaadiga kõigepealt 100 C (1-2 tundi), leige vesi sees kondensaatoris, et vesi reaktsioonisegust välja ajada. Seejärel tõstan temperatuuri järk-järgult 140-160 C, (16 tundi), väga külma veega kondensaatori sees. Kas keegi oskab mulle öelda, mis siin valesti on. Kasutan 5 molaarset ekvivalenti formiaati. Nüüd olen teinud oma kuuenda katse ka enda tehtud P2P-ga, mis oli esimest korda töödeldud väga selgeks kollaseks õliks. Hüdrolüüsi tegin nüüd KOH/etanool/vee lahuse seguga (2 tundi). Nüüd sain hea hulga õli hõljuma ja ekstraheerisin ksüleeniga (3 korda). Pesin mitu korda puhta veega. Nüüd on mul see ksüleenis. Kui sellega ka midagi valesti läheb, siis kas see, et minu formüülderivaat oli jälle peaaegu must? Kas ma põletan seda või... mida?
Kui keegi oskab mind aidata, olen väga õnnelik ja tänulik selle eest! Rahu!
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Ma tean, et pean saama pumba oma aparatuuri, et teha vaakumdestillatsioone. Ma pean küsima, kas tavaline lihtne destillatsioon töötab A-Oiliga? Kui aurudestillatsioon töötab, nagu paljud ütlevad, kas see toimib nagu minu õli panemine koos liigse veega ja kuumutamine 100 C-ni?