- Language
- 🇳🇱
- Reaction score
- 46
Jah mann, kõik on tõde
Kas see on vanaks saamine,et tagasi vaadates valitsevad vanad päevad?
Ore oleks digitaliseerimine fuck up experiance elu.
Vanasti läksid välja,purjusid end ümbritsevate inimestega,kohtusid tüdrukutega või mida iganes otsisid ja fisiklikult kohtusid.
Mitte nagu praegu,teed esmamuljet internetifoto abil,oma toolil kodus...ÜKS!!!
Ja manipuleerimine telekast,mis annab sulle hammaste kaupa arvamusi kuidas mõelda ,ilma mõtlemata ja ise otsustamata.
Fakt,selle lihtne on lihtsalt järgida mainstream arvamust,aga kas sa mõtled oma arvamuse peale ja julged selle eest välja tulla ,ja võimalus saada tulistatud või hullem.
Fuck digitaalne sõltuvus telefonide to.free your self,....
Aga kuidas??
Kas see on vanaks saamine,et tagasi vaadates valitsevad vanad päevad?
Ore oleks digitaliseerimine fuck up experiance elu.
Vanasti läksid välja,purjusid end ümbritsevate inimestega,kohtusid tüdrukutega või mida iganes otsisid ja fisiklikult kohtusid.
Mitte nagu praegu,teed esmamuljet internetifoto abil,oma toolil kodus...ÜKS!!!
Ja manipuleerimine telekast,mis annab sulle hammaste kaupa arvamusi kuidas mõelda ,ilma mõtlemata ja ise otsustamata.
Fakt,selle lihtne on lihtsalt järgida mainstream arvamust,aga kas sa mõtled oma arvamuse peale ja julged selle eest välja tulla ,ja võimalus saada tulistatud või hullem.
Fuck digitaalne sõltuvus telefonide to.free your self,....
Aga kuidas??
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 383
ma arvan, et osa sellest on nostalgia, kuid seal on teaduslikke tõendeid, mis näitavad, et me ei peaks saama nii palju ekraaniaega. mul ei ole ühtegi linki käepärast, kuid vaadake lihtsalt ringi, tõendeid on igal pool. ma tunnen end veel halvemini gen alfa ja "ipad-laste" pärast. ma olin oma nooruses omamoodi ipad-laps, kuid see ei olnud nii halb kui praegu. jah, tehnoloogia võib olla kasulik, kui seda kasutatakse mõõdukalt, kuid keegi ei taha oma ekraaniajale piiranguid seada. me praktiliselt elame internetis. mul on palju lõbusam, kui ma lähen välja oma sõpradega ja shit, kuid ma kipun end sisse sulgema bc mul ei ole motivatsiooni ja im lowkey a lil vaimuhaige. kogu aeg tehnika ümber olemine teeb selle lihtsalt hullemaks. see on nõiaring ja im püüab sellest välja tulla ^^;
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Ma lõpetasin televiisori vaatamise 10 aastat tagasi. see jama lobotomiseerib teid
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Ma ei vaata ka televiisorit. Võib-olla how-toe, kuid mitte kunagi mängufilmi draama uudiseid ect. See kõik on propaganda, mille eesmärk on vihastada teid valede inimeste peale. Kogu iPad tahvelarvuti arutelu....sellest tuleb aru saada, et tegelikult ei tea me mitte midagi, aga kõige valjemini spekuleerijad on tavaliselt kõige vähem kvalifitseeritud. See on midagi individuaalset. Kindlasti ei peaks iga laps olema tahvelarvuti külge rihmastatud, aga ma tean paari, kes on ja see on neid tohutult aidanud. Lapse huvi õppimise vastu on otseselt proportsionaalne tema huviga teema vastu. Lapsed ei õpi korrutustabelit sellepärast, et ema ja isa ähvardasid midagi ära võtta. Nad hakkasid huvi tundma kohe, kui nägid Power Rangersi või Blaze'i või My Lil Pony'i seda tegemas. Mul on konkreetseid näiteid, aga see on liiga lähedal, et ennast doksida, et palju öelda. Mitu kohta pärast koma te teate pi? Ma tean 8-aastast, kes teab seda 35 komakohani pärast koma. KUIDAS keelt sa räägid? Ma tean 6aastast, kes räägib ja mõistab 4 keelt. See 8aastane oskab teha korrutamist, 4 numbrit x 4 numbrit, sama kiiresti kui te suudate seda teha kalkulaatoriga. Ta saab selle õigesti kätte. Valitsus ütleb, et need on puudega, aga ma arvan, et nad on teistsuguse võimekusega. Nad õppisid kõik, mida nad teavad, tahvelarvutitest. See 8yo programmeerib juturobotid, mida saab guithubist alla laadida. Tal on YouTube kanal. Ta ei vaja mingit abi, ta oskab seda kõike teha.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 383
sul on täiesti õigus tbh. ma olen väga noorest east alates olnud internetis, kuid kui ma olin algklassis, tegin umbes poole oma õppimisest füüsilistest raamatutest, nii et ma võin olla kuidagi erapoolik. elektroonika äravõtmine ei aidanud mind kunagi, ja kui üldse, siis see ainult takistas nii minu õnne (mitte et see sõltus seadmetest, kuid see oli lihtsalt jube, et mul ei olnud seda VÕIMALUSENA) kui ka minu õppimist. internet võib olla hämmastav haridusvahend, kuid seal on ka palju ajupimedat sisu. lapsed vajavad lihtsalt eristusvõimet ja paljudel lastel, keda ma tean, seda täpselt ei ole. ma tean, et seal on r nutikad lapsed nagu need, keda sa tõid välja, aga ma ei tunne neid isiklikult (kui sa ei loe ennast... ma ei taha kõlada ülbelt, aga mul oli huvi bioloogia, täpsemalt inimese bioloogia ja erinevate haiguste vastu, kui ma olin super noor. nagu see oli minu peamine huvi 4-8 aastaselt lol...).
ja ma olen nõus, valitsusele meeldib lihtsalt üle diagnoosida, liialdada ja mõnikord isegi vaimuhaigusi välja mõelda, et suruda ravimeid. selle taga on suurem agenda. nad tahavad luua mõttetuid, homogeenseid töötajaid ja nii öelda "hoida kõiki rivis". väga masendav. isegi tegelikel vaimuhaigustel on omad eelised. mul võiks olla diagnoositud skisofreenia (ei ole kunagi saanud ametlikku diagnoosi, sest ma ei taha ravimeid, aga ma sobin diagnostiliste kriteeriumidega ja mul on olnud psühhootilisi episoode, mis on mu elu negatiivselt mõjutanud. paljud minu tuttavad arvavad, et see on narkootikumide põhjustatud, kuid mul ilmnesid märgid palju enne, kui ma hakkasin narkootikume tarvitama...) ja kuigi sellel on kindlasti omad puudused, aitab see kuidagi minu kunsti ja kirjutamist. see on tõesti väljendusrikas ja "toorem", ma arvan. pluss mõnikord tundub mu paranoia rohkem intuitsiooni moodi. see on õige umbes 50% ajast... lol...
ja ma olen nõus, valitsusele meeldib lihtsalt üle diagnoosida, liialdada ja mõnikord isegi vaimuhaigusi välja mõelda, et suruda ravimeid. selle taga on suurem agenda. nad tahavad luua mõttetuid, homogeenseid töötajaid ja nii öelda "hoida kõiki rivis". väga masendav. isegi tegelikel vaimuhaigustel on omad eelised. mul võiks olla diagnoositud skisofreenia (ei ole kunagi saanud ametlikku diagnoosi, sest ma ei taha ravimeid, aga ma sobin diagnostiliste kriteeriumidega ja mul on olnud psühhootilisi episoode, mis on mu elu negatiivselt mõjutanud. paljud minu tuttavad arvavad, et see on narkootikumide põhjustatud, kuid mul ilmnesid märgid palju enne, kui ma hakkasin narkootikume tarvitama...) ja kuigi sellel on kindlasti omad puudused, aitab see kuidagi minu kunsti ja kirjutamist. see on tõesti väljendusrikas ja "toorem", ma arvan. pluss mõnikord tundub mu paranoia rohkem intuitsiooni moodi. see on õige umbes 50% ajast... lol...