- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Aruandluskogemus siin. Pildid puuduvad sorry kaamera purunes minu telefon. Olin natuke kannatamatu ja arvasin alguses, et see on liiga hea, et olla tõsi, sest Glitchy võttis minut aega, et kõik kätte saada, kuid pärast ootamist paistis valgus läbi. Ma olen tugevalt kogenud katinooni kasutaja, kurat ma olen ise teinud paar korda, kuid mul ei ole kunagi olnud rõõmu proovida mefedrooni. Proovi jõudmine USA-sse võttis umbes 8 päeva. Kui see jõudis, pidin ma seda proovima. Kaalusin 0,22 g ja sulatasin selle 1,5 ml vees ja läksin esimesel korral nõela kasutamise asemel pistmist. Kulus hea 15 min, et täielikult käima saada, kuid kuum kurat see on palju nagu MDMA, kuid pisut vähem empaatiline parema sõna puudumisel. Võrdluseks ma olen 31, olen olnud välja täies ulatuses sõltuvusest heroiini, crackist ja kõigest, mida ma sain, eriti katinoonidest, umbes 1,5 aastat pärast 13i rasket kasutamist. Nüüd läheb mul hästi koos aeg-ajalt lõbusate aegadega. See oli üks parimaid kogemusi, mis mul on olnud mis tahes narkootikumidega, nii et see ütleb palju. Minu tüdruk ei teinud seda, kuid ta tõesti nautis seda ka, kui sa tead, mida ma räägin . Jagab seda saiti sõpradega ja jätkab ettevõtmisi siin ise. Minu sõber proovis ka mõned ja oli valgustatud.