See on tõesti suurepärane vastus kogu mu rääkimisele.
Kui aus olla, siis ma hakkasin läbi töötama raamatut "orgaaniline keemia kui teine keel" - ma tean, et Hamilton Morris soovitab seda palju ja siiani tundub see äärmiselt kasulik, kuid mul on tunne, et see võtab - noh, kogu ülejäänud elu, et õppida seda vastuvõetaval tasemel!
Oh jah, kahtlemata olen ma iga eraldi filtri eraldi viaalidesse kogunud.
Ma tegelikult sulatasin täna kogemata mõned ja olin päris õieti üllatunud, kui madalal temperatuuril see sulama hakkas! Mis on vist hea märk.... ehkki seda ei jälgitud- ma püüdsin seda lihtsalt kunagi kergelt kuumutada, et veenduda, et see on kuiv - ei tea, miks ma ei pannud seda lihtsalt eksikaatorisse koos ülejäänuga, aga hei.
Ma leian mõlema teema kohta hea youtube video, aga jah, põhjus, miks ma kõike eraldi kogun, on lihtsalt selleks, et ma saaksin igaühe eraldi re-xida.
Ma sain aru, et tegelikult ei VAJA see üldse sügavkülmikut - külmkapp oleks olnud rohkem kui piisav, et toode kristalliseeruda, nii et ma arvan, et see on beeta-2,5-DMONS - need on ikka nõelakujulised kristallid, mis näevad väga sarnased eelmisele partiile lihtsalt mitte nii pikad mingil juhul. Nad on ikka veel killud ja neil on TÄPSELT sama värvus, nii et ma ütleksin, et see on hea võimalus - eriti pärast seda, kui ma täna mõned sulatasin!
Ma vandun, et ma vaatasin järele ja seal öeldi midagi sellist nagu kõrge 90ndate sulamistemperatuur, MUTI ma olen sellest ajast peale midagi muud teinud ja ma võisin segi ajada nitroetaani b.p. ja selle aine sulamistemperatuuri.
Nii või teisiti olin super üllatunud, et see sulas coz ma lihtsalt veidi soojendasin mõned silikageeli helmed, et vabaneda mõnest lahustist nende peal ja võisin kergesti seista, et käed sinna sisse panna, et neid puudutada ja see ikka sulas.
Vaatame - jah, ma pean ka oma TLC-mängu suurendama, aga ma kavatsen lihtsalt kõigepealt läbi töötada need kaks semestri raamatuid, millest ma varem rääkisin.
Ma mõtlen, et vähemalt suudan nüüd lugeda neetud joonestusjooniseid! Ma mõtlen, et ma sain aru süsivesinikest, aga ei saanud aru vesinikest ja lihtsalt üldistest reeglitest!!!
Mulle meeldib, kuidas see läbib asju konkreetses järjekorras. See ei pruugi olla otseselt seotud sellega, mida ma veel teen - aga kõik, mida ma olen siiani sellest raamatust õppinud, on rakendatud asjadele, mida ma teen, et harjutada... nii et ma arvan, et see on mõistlik viis, kuidas asju teha. KINDLASTI parem kui verine chatGPT