- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 39
minu esimene proovisõit l-pac'i valmistamiseks, siin on minu retsept ei ole kindel, kas see kõik on õige, kuid ma annan sellele ikkagi võimaluse.
2,5 ltr h2o
87,50 g melassi
pärm ja toitained
20 ml bensaldehüüdi
75 ml eetrit
5 liitri mahutisse pannakse 2,5 liitrit veevett ja 87,50 grammi melassi,
küllastada pesu puhta hapnikuga,
lisada pärm ja toitained ning lasta käärida umbes 8 tundi,
kui pesu on kiiresti käärinud, lisatakse 10 ml bensaldehüüdi,
umbes 4 tunni pärast lisatakse veel 10 ml bensaldehüüdi ja lastakse käärida veel 12 tundi või kauem,
kui see on lõppenud, eemaldage pärm,
ekstraheeritakse l-pac 50ml eetriga ja seejärel 25ml eetriga,
ühendatakse eeter ja destilleeritakse
koguda l-pac?
teoreetiline saagis 10ml on 50% konversioon.
tagasiside on teretulnud ja ma postitan oma tulemused, kui see on tehtud.
2,5 ltr h2o
87,50 g melassi
pärm ja toitained
20 ml bensaldehüüdi
75 ml eetrit
5 liitri mahutisse pannakse 2,5 liitrit veevett ja 87,50 grammi melassi,
küllastada pesu puhta hapnikuga,
lisada pärm ja toitained ning lasta käärida umbes 8 tundi,
kui pesu on kiiresti käärinud, lisatakse 10 ml bensaldehüüdi,
umbes 4 tunni pärast lisatakse veel 10 ml bensaldehüüdi ja lastakse käärida veel 12 tundi või kauem,
kui see on lõppenud, eemaldage pärm,
ekstraheeritakse l-pac 50ml eetriga ja seejärel 25ml eetriga,
ühendatakse eeter ja destilleeritakse
koguda l-pac?
teoreetiline saagis 10ml on 50% konversioon.
tagasiside on teretulnud ja ma postitan oma tulemused, kui see on tehtud.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
Tundub, et ei mõisteta, et tegemist on kahe aldehüüdi kondensatsioonireaktsiooniga. Bensaldehüüd ja - mis? Nii et atseetaldehüüd lisatakse ja seal on teie teine. Või Austria patendis olev atsetoon, mida onu Fester müüs (see ei toimi tegelikult nagu enamik tema asju). Või lisatakse püruvaat see on energiaallikas pärmi jaoks ja moodustab protsessi käigus atseetaldehüüdi.
Nii et kui teete seda ilma teise Aldehüüdi või selle eelkäijana, siis on vaja KAHTE Bensaldehüüdi, sest Bensaldehüüd + Bensaldehüüd töötab ka, kuid muidugi maksimaalne saagis loetud Bensaldehüüdist väheneb poole võrra.
Ja dekstroos ja fruktoos võivad anda energiat, kuid mitte Aldehüüdi reaktsiooni.
Nii et kui teete seda ilma teise Aldehüüdi või selle eelkäijana, siis on vaja KAHTE Bensaldehüüdi, sest Bensaldehüüd + Bensaldehüüd töötab ka, kuid muidugi maksimaalne saagis loetud Bensaldehüüdist väheneb poole võrra.
Ja dekstroos ja fruktoos võivad anda energiat, kuid mitte Aldehüüdi reaktsiooni.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
Naatriumpüruvaat on kuldstandard. Kaltsiumpüruvaat töötab samuti. Probleem on selles, et seda on vaja kuradi palju, nii et tõsise tootmise jaoks sobib paremini atseetaldehüüd. Kui te saate osta paraldehüüdi - see on ideaalne, kergesti depolümeriseeritav atseetaldehüüdiks ja palju paremini käsitletav.
Atseetaldehüüdi puhul peate siiski lisama energiaallikat, näiteks sahharoosi või dekstroosi.
Püruvaadi trikk on selles, et see ei vaja pärmi kääritamist.
Atseetaldehüüdi puhul peate siiski lisama energiaallikat, näiteks sahharoosi või dekstroosi.
Püruvaadi trikk on selles, et see ei vaja pärmi kääritamist.