Ma olen aastaid olnud mängust väljas... ma juhtisin mõnda aega operatsiooni, mida ma tegin 250g partiisid, kasutades Al/Hg meetodit. Ma olen teinud mdp2p kogu aeg sass root koorest, kuni ma avastasin PMK glütsidaadi. BIG game changer lol. Igatahes ive leidis myseld saada tagasi tegevuse uuesti ja on hankinud PMK tarnija. Ma tellisin 2kg õli neilt ( nad istusid sügavkülmikus aasta jooksul, kui ehitasin välja labori) Ma destilleerisin neid ja nad olid väga kollased. igatahes läksin edasi tegin oma al / hg reaktsiooni ja madal ja vaata ei saanud ühtegi asja mitte grammi.. ja võta arvesse, et ma jooksin seda reaktsiooni aastaid ma tean seda nagu käeseljal.. nii et ma ütlesin fuck it the shits läinud halb. Viskasin selle välja ja ostsin pmk glütsidaati. Mis toob mind minu küsimuse juurde. kui ma kasutasin oma pmk õli destilleerimist, sain ma alati veevalget ilusat mdp2p, mis ei külmunud sügavkülmikus kunagi.. sai väga paks nagu siirup, kuid ei külmunud kunagi. Ma just lõpetasin eile õhtul umbes 1,2l destilleerimise ja panin selle sügavkülma ja kogu asi on külmunud ilusaks supervalgeks selgeks kristalliks. ON SEE NORMAALNE? ma ei mäleta, et mu mdp2p oleks külmunud.
ka lihtsalt saada siin see on ilus sait, ma igatsen taru. otsin reaktsiooni kasutades metüülamiini hcl ja ei pea gaasiga seda, ja nabh4 marsruudi nii ma saan skaala minimaalselt teha 1 kg korraga. ma ei taha segadust väike 250 reaktsioonid enam ja ma vihkan lõikamine, et palju fooliumi. keegi on hea niit? ma nägin keegi postitatud labtops vana nabh4 marsruudi, kuid ta gaasiga.. ma tahan lihtsalt lahustada seda metanooli.. on olemas dif meetod, et?
Tänan pere ootan seda uut saiti ja kogenud inimeste ajude korjamine kui mina.
ka lihtsalt saada siin see on ilus sait, ma igatsen taru. otsin reaktsiooni kasutades metüülamiini hcl ja ei pea gaasiga seda, ja nabh4 marsruudi nii ma saan skaala minimaalselt teha 1 kg korraga. ma ei taha segadust väike 250 reaktsioonid enam ja ma vihkan lõikamine, et palju fooliumi. keegi on hea niit? ma nägin keegi postitatud labtops vana nabh4 marsruudi, kuid ta gaasiga.. ma tahan lihtsalt lahustada seda metanooli.. on olemas dif meetod, et?
Tänan pere ootan seda uut saiti ja kogenud inimeste ajude korjamine kui mina.