- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Mul on hea meel teid tervitada. Niisiis, minu aruanne mefedrooni sünteesi kohta. kirjutan ilma meeleoluta, sest sünteesi lõpus tehti viga. selle kohta saate teada artikli lõpus. ja nii on kõik korras.
Ma sain tester 4mmms.
See sisaldas metüülamiini, bk4, atsetooni, diklorometaani ja hapet.
Ja nii, esimene samm. See on lihtne.
valame 100 grammi bk4 meie kolbi (mul oli 1-liitrine kolb).
mõõda välja umbes 350 ml dcm
.
pärast seda, kui bk4 oli täielikult lahustunud dcm-sse.
Metüülamiini lisame portsjonite kaupa, et temperatuur ei tõuseks üle normi. Niisiis, metüülamiin valatakse, korgitakse augud ja paigaldatakse termomeeter...
temperatuur hakkas esimesest minutist alates tõusma. great!!!!
Siis on sul kõige igavamad tunnid. Minu puhul 2 tundi ja 30 minutit. (Ja ärge unustage pidevalt segada ja termomeetrit vaadata.)
kui õige aeg on möödas, pane meie kolb ja oota, et kihid selgelt eralduksid.
ja nii on kihid eraldunud, nagu pildil näha, liigume loputuse juurde.
Unustasin pildi teha. Noh, see on kuradi keeruline. lisan 100-150 ml destilleeritud vett, leotan hästi. pealmine kiht ära (minu puhul väljaandmiseks) ja nii edasi, kuni metüülamiini lõhn on kadunud. mul kulus 4 pesu.
See ongi see, mis peaks ära lammutama. Lisasin natuke diklorometaani ja korralikult viskasin ja nii saigi.
võtan alumise kihi ja saadan selle peamassi.....
aga see ongi kõik inimesed, sel hetkel on süntees lõppenud. nii et olge väga ettevaatlikud hapestamise etapis. tänud kõigile tähelepanu eest.
kui see artikkel oli kasulik, siis palun andke suur like ja kommentaar.
p.s.
ja ma tahan ka väljendada oma tänu loojatele foorumi ja selle meeskond. see foorum on koht top esimene. ainulaadne sait. ja ma olen valmis aitama teid selle arendamisel. ja eriti väärivad tähelepanu "C" ja "U" poisid olete lahe. tänan teid usalduse ja võimaluse tõestada ennast, kuid juhtus, mis juhtus. minu enda süü. kuid sa õppida vigadest.
Ma sain tester 4mmms.
See sisaldas metüülamiini, bk4, atsetooni, diklorometaani ja hapet.
Ja nii, esimene samm. See on lihtne.
valame 100 grammi bk4 meie kolbi (mul oli 1-liitrine kolb).
mõõda välja umbes 350 ml dcm
.
pärast seda, kui bk4 oli täielikult lahustunud dcm-sse.
Metüülamiini lisame portsjonite kaupa, et temperatuur ei tõuseks üle normi. Niisiis, metüülamiin valatakse, korgitakse augud ja paigaldatakse termomeeter...
temperatuur hakkas esimesest minutist alates tõusma. great!!!!
Siis on sul kõige igavamad tunnid. Minu puhul 2 tundi ja 30 minutit. (Ja ärge unustage pidevalt segada ja termomeetrit vaadata.)
kui õige aeg on möödas, pane meie kolb ja oota, et kihid selgelt eralduksid.
ja nii on kihid eraldunud, nagu pildil näha, liigume loputuse juurde.
Unustasin pildi teha. Noh, see on kuradi keeruline. lisan 100-150 ml destilleeritud vett, leotan hästi. pealmine kiht ära (minu puhul väljaandmiseks) ja nii edasi, kuni metüülamiini lõhn on kadunud. mul kulus 4 pesu.
See ongi see, mis peaks ära lammutama. Lisasin natuke diklorometaani ja korralikult viskasin ja nii saigi.
võtan alumise kihi ja saadan selle peamassi.....
hapestamise etapp
Ma kartsin seda kõige rohkem ja ma ütlen teile mitte asjata. siin minu sünteesi ja jõudis lõpuni. Valasin happe väga aeglaselt ja ettevaatlikult, iga kord kontrollisin indikaator px. vajutasin... ok, jälle valasin hapet aga juba vähem... jälle ootasin, kontrollisin indikaatorit ja mingil hetkel peale järgmist paari tilka muutus reaktsioonimass merevaigukollaseks. Võtan uuesti indikaatorit, mõõdan..... oh kurat!!! peroksüdeerus!!!! umbes 0 või 1. ämma!!!!.aga see ongi kõik inimesed, sel hetkel on süntees lõppenud. nii et olge väga ettevaatlikud hapestamise etapis. tänud kõigile tähelepanu eest.
kui see artikkel oli kasulik, siis palun andke suur like ja kommentaar.
p.s.
ja ma tahan ka väljendada oma tänu loojatele foorumi ja selle meeskond. see foorum on koht top esimene. ainulaadne sait. ja ma olen valmis aitama teid selle arendamisel. ja eriti väärivad tähelepanu "C" ja "U" poisid olete lahe. tänan teid usalduse ja võimaluse tõestada ennast, kuid juhtus, mis juhtus. minu enda süü. kuid sa õppida vigadest.
Attachments
Last edited: