Tere, saate nõu meie foorumi teemad paremini selgitada ka. Oleksin väga tänulik. Seal on meetod koos piltidega Täielik MDMA süntees sassafras-õlist. Seal on fotod etappidest MDP2P-st MDMA-ks ja üksikasjalik selgitus.
Kas keegi oskab nõu anda, millist lähteainet on kõige parem osta ma mõtlen kõige ohutumalt Euroopasse saata? Kas mõni BMK pulbritest on seaduslik - kus saab seda kontrollida? Ma olen natuke segaduses, kuna saadaval on üsna mitu versiooni.
P2NP on seaduslik
P2P on piiratud
BMK Glycidate 5449 on veel üsna uus ja minu teada ei ole piiratud, kuigi on üldteada, milleks kasutatakse glükidaate, eriti bmk glükidaate.
1-fenüül-2-nitropropeen või lihtsalt fenüül-2-nitropropeen või P2NP, nagu seda tavaliselt ... amfetamiiniklassi ja on paljudes riikides loetletud narkootikumide lähteainetena.
Bmk sool cas 5449-12-7 on ikka veel väga uus de stseeni see on ülemaailmselt allowd ja tänaseni ei ole loetletud üheski riigis.
ka hinnad off P2NP minna tuulega ma mõtlen mitte stabiilne hinnad . bmk soola saadetakse euroopast turvalise shipping line .
see maksab midagi 100€ / kg
Fenüülatsetoon (P2P) on Tihedus: 1,0057 g/cm3; Seega - oma kihi raskem kui vesi. See tähendab, et see peab olema põhjas. Vastupidi, kui teie veekiht on raskem lahustunud soolade tõttu, on p2p kiht üleval. Mis on probleemiks keemistemperatuuri kontrollimisel?
See on väga huvitav küsimus.
Kui me keedame BMK-soolasid, siis on ülemine kiht p2p
kui me nüüd valame selle pealmise kihi mõõtekaussi ja lisame sooja vett. Siis on vesi ülemine kiht.