Kas me saaksime palun saladust suurte kena metakristallide killustiku kohta. Proovisin peaaegu kõiki ümberkristalliseerimisi foorumis, kuid ükski neist ei anna suuri kristalle.
normi tulemus!
aurustage see kristalliseerumiseks. pesta Et2O või etüülatsetaadi või petrooleetriga (võib olla koos väikese annuse atsetooniga) vaakumfiltril.
ümberkristalliseerida (valikuliselt) alkoholist või muudes puhastes lahustites.
Sissejuhatus Ma esindan BB publikule Metamfetamiini sünteesi meetod 1-fenüül-2-propanooni (P2P) reduktiivse aminatsiooni NaBH4 abil. Järgnev meetod võimaldab saada ja suurtes partiides toodet. Selle meetodi kõige raskem probleem on soojuse tekkimine imiini eksotermilise reaktsiooni ajal...
See ei ole oluline. Oluline on, et selles sisalduv reaktsiooniaine sisu oleks sama. Näiteks vajate 100 ml 40% metametanooli lahust ja teil on ainult 10% metüülmetanooli lahust. Võite lisada 400ml 10% metüülmetanoolilahust, et reaktsioon lõpule viia.
Sest seda on vaja metüülamiini uuesti lahustamiseks IPA-s. See on parem variant võrreldes minu kirjutisega cuz see võimaldab vabaneda veest ja suurendada saagist.
Oletame, et lisate kogemata korraga liiga palju NaBH4 ja temperatuur tõuseb 30C-ni, kas seda saab kuidagi päästa või peate igal juhul uuesti käivitama?
Jah ma tean, et ma olen täielik idioot... Lisasin veel 300ml IPA-d, et kõike uuesti lahjendada ja nüüd tundub, et vähemalt midagi hakkab jälle toimuma.