Mis kuradi? Ma arvan, et sa oled eksinud, sõber. Ülikooli raamatukogu asub kõrval. Mine õpi oma doktoriõppekraami ja ole kuradi vait. Pea meeles, et see on raamatukogu... Raamatukogus ei räägita.
Ei, aga tõsiselt, kui sa oled targem kui me kõik siin, miks sa ei tee seda ise? Miks sa üldse neid postitusi lugesid, kui sa saad suurepäraselt ise hakkama?
Las ma ütlen sulle ühe keemia saladuse. See ei ole tegelikult niivõrd raamatuid, mida sa loed, kui praktilist kogemust, mida sa laboris saad. See, et sa loed mingist protseduurist, ei tee sind võimeliseks seda reaalses keskkonnas teostama. Ma eitan seda jama. Salakeemik, kes rahastab oma laboratooriumi, võib keemiat tundma õppida palju paremini sel lihtsal põhjusel, et on teinud nii palju rohkem protseduure, mis aitavad aktiivselt teadmisi kui keemiatudengid, kes vaevalt reaalsesse laborisse sisenevad (räägin kogemusest).
Mind vihastab mitte see, et sa nimetad halba toodet, vaid see, et sa nimetad inimesi selle eest, et nad ei ole keemiat õppinud. Sa tead, et keemia on loodusteadus. Igaüks võib saada keemikuks olla see, et ta mõistab seadusi ja rakendab neid õigesti praktikas.
Ma ei öelnud sinu emale, et ta ei saa lapsi saada, sest ta ei ole piisavalt tark, et seda "korralikult" teha.
Parim osa on see, et ma ei ole isegi "väljalangev" kui egopõhine indiviid nagu sina seda nimetaksid, aga ikkagi kõlab sinu kangelasekaardi mängimine mulle millegipärast super ülbelt...