- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Oké, tehát erősebb, de az erősebb nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobb. Van valami elképzelés a hatásokról az 5f-hez képest?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Kaptam néhány visszajelzést az ügyfelektől, akik szerint jobban teljesít
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
véleményem szerint legalább a folyadék készítése a legjobb 6cl, nem tetszett az MDMB - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Nem használjuk a termékeket, és nem tudjuk pontosan, hogy a különböző termékek milyen érzést keltenek bennünk, ez olyan, mint amikor egyfajta burgonya chipsnek különböző ízei vannak, egyesek a barbecue ízét szeretik, mások pedig a paradicsom ízét. Mindig vannak egyéni különbségek,nem szeretem, amikor megkérdezik tőlem, hogy melyik a legerősebb termék, valójában ha szereted a paradicsom ízű chipset, akkor úgy érzed, hogy bármelyik másik speciális chipset nem fogod szeretni, ebben a pillanatban csak azt az egyet szereted, az erősségeket és gyengeségeket csak objektív adatok szempontjából tudjuk elemezni, ez nem a szubjektív érzéseket képviseli. Ami a vásárlóknak milyen termékekre van szüksége, milyen érzés, ez az ő szabadságuk!
- Reaction score
- 102
Nagyon hígított folyadék készítése a legjobb a legerősebb noidok számára, hogy normál fűszert készítsen. Nem tudom, hogy a mámoron kívül milyen az élmény, így addig más tényezők irrelevánsak. A C1 érték szerint (ha a wikipédián megtalálható) a legtöbb giveback-noidok (tartalék földi erőforrások) az MDMB-CHMINACA & HU-210. Ez is egy Horror House Fun, hogy lenyelni tiszta (csak egy mikro csipetnyi; hogy biztos, hogy nem lesz le, mint én vagyok könnyen vannak). A Noids a legbőségesebb kínai gyártás, ez elég könnyű importálni prekurzorok és hogy egy felfújt finom fűszer a, és kész por narkotikum a legkönnyebb vásárolni ömlesztve hatalmas haszonkulcs. Ha egy spray-t készítesz egy erős, de nem veszélyes fűszerhez (lassú füstpuffokkal), akkor ~50-szeres pormennyiséget kapsz, hogy eladhasd, mint a csúcsfűszert kevés OD-vel.