Hé, kaphatnék hozzáférést az RC részleghez? Vegyipari műszaki asszisztens vagyok, aki mind a szerves, mind a szervetlen analitikai kémiában jártas. Szenvedélyem a molekulákkal való bütykölés és a potenciális új anyagok mérlegelése, a módosításuk módjának feltárása, hogy azok már ne essenek a jelenlegi jogi szabályozás alá, vagy olyan analógok megtalálása, amelyek potenciálisan hatékonyak lehetnek mind a meglévő, mind a teljesen új kémiai csoportokban. Autista vagyok, és gyakran az egész napomat ezekkel a "különleges érdeklődési körökkel" töltöm, mert ezek az életem jelentős részét képezik. Sok ötletem van, amelyeket szívesen megvitatnék Önökkel, és szinte naponta új és izgalmas koncepciókkal állok elő. Sajnos nem tudom mindegyiket megvalósítani, de továbbra is lekötik az érdeklődésemet (amit inkább megtartanék magamnak). Nem rendelkezem a szükséges anyagiakkal ahhoz, hogy hozzáférést vásároljak ehhez a területhez, mivel még mindig képzésben vagyok, de úgy gondolom, hogy az ötleteim valódi értéket jelenthetnek ennek a közösségnek. Kérem, adjon lehetőséget arra, hogy eszmét cserélhessek ezekről az anyagokról. Nagyon érdekel, hogy mit gondolnak az ötleteimről, és hogy lehet-e köztük néhány igazi gyöngyszem.