Metamfetamin kristályosítása és jéggyártás

New deal
Reaction score
14
1 végezzen otthoni munkát
UV fluoreszcens fekete fény BL 12inch (teljes hossz) cserélje ki a 8Wattos T5 UVA fénycsövet 8Watt T5 UVA
2 20%-a a termék teljes súlyának dh20 átkristályosítása pl. 1000g MA adjunk hozzá 200g dh20-t hővel oldjuk fel, majd helyezzük UV fekete fény alá.
És mondom neked egyenesen ne próbálj meg lekicsinyelni és próbálj meg úgy beállítani mintha ,nem tudnám miről beszélek oké
Én ebbe a közösségbe jöttem ,20 éves tapasztalattal és nem kell Fester baromságait másolnom és beillesztenem a válaszokhoz ok
Dolgoztam a világ minden táján laboratóriumokban.

View previous replies…

triptonaut123

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
5
20 év tapasztalata megtanított arra, hogy a vizes metil-oldatra feketelámpát helyezzen, hogy szelektíven kristályosítsa a d-met-et? Publikáld ezt a szart a Nature folyóiratban, haver, ez úttörő. Milyen szelektivitás - ha egy percre figyelmen kívül hagyom az összes többi hülyeséget - lenne az UV fénynek a D-met molekulára az L-met molekulával szemben? Semmi, mert pontosan ugyanúgy gerjesztett, ugyanazokkal a fizikai tulajdonságokkal rendelkezik.
Nem tudom, hogy miért próbálod ezt az embereket a fantáziavilágodba vinni, de őszintén szólva szégyenletes.

adrenochrome

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
8
1. 1000g MA annak szabad bázisa vagy HCl ?
2. dh20 - ez a desztillált víz ?

View previous replies…

FCKJACKZN

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇩🇪
Reaction score
15
Deals
Az L-tartric kicsapódik az L-tartarát D-terméke, Azt jelenti, hogy az l izomer az oldatban marad?

A D-tartric kicsapja a D-tartarát L-terméket, Azt jelenti, hogy a d-met izomer oldatban marad?

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
119
Megpróbáltam savasítani és kristályosítani viszonylag kis mennyiségű MDMA freebase-t.

A freebase súlya az extrakció és az éteres tisztítás után 40 gr. A HCl számított térfogata = 16,41 ml.

A szándék az volt, hogy hozzáadom a savat, majd 130C-ra felmelegítem, és 5-10 térfogatot cseppentek az acetonba, majd a fagyasztóban hagyom.

Ezúttal valamiért nagyon lassan csináltam, de önkéntelenül is. Így az egész savazás kb. 30 percig tartott a tervezett 15-tel szemben. Mágneskeverőt intenzíven használtam. Az eredmény PH=2,5

Aztán a tervezett térfogathoz közeledve relalizáltam minden, ami a keverőpohárban a keverőn van, tiszta fehér por. Beledobtam némi mennyiségű fagyasztott acetonba, de inkább azért, hogy kimossam, mivel nem úgy tűnik, hogy van még kristályosodni való.

Valószínűleg az összes víz elpárolgott a sav csepegtetésekor felszabaduló hő hatására.

Nem biztos, hogy ez jó vagy valami komoly hibát követtem el?

VBPIZWjQ8k

View previous replies…

kharpa177

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
22
a kristályosítást fűtéssel vagy negatív hőmérsékleten végezte? Elmagyarázná nekem, hogyan kristályosítom a szabad bázist negatív hőmérsékleten?

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
119
természetesen nem szándékosan melegítettem fel. a hő a savasodás következtében felszabadul.
az én esetemben az volt a hiba, hogy túl lassan csináltam: megpróbáltam 15 perc alatt befejezni az összes becsült HCl-térfogatot.

• Like
Reactions: sal

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,860
Deals
El kell kerülni a helyi túlfűtést. A reakció (savanyítási) idő nem játszik szerepet ebben az eljárásban. A hőmérséklet és a jó keverés a fő jellemzők, amelyek a legnagyobb hatással vannak a reakcióra.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,860
Deals
Szia, kedvesem! Szeretném megkérdezni, hogy miért fűti az oldatot? Nincs rá szükség. Továbbá 5-10 térfogat is túl sok. Az 1-3 rendben van.
Milyen koncentrációjú a savad? 35%? Ebben az esetben körülbelül 18 ml-re van szükséged.

Ez rendben van.

Nem jó. Túl alacsony. Az 5-5,5 a legalacsonyabb érték, ami ajánlott.

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
119
36-37%-os sav
akárhogyan is, én leginkább azt figyeltem, ahogy a freebase színe változik, és ez illik hozzá
Nem melegítettem a sav csepegtetése közben. Csak a keverésnél használtam.
2,5 ez volt az oldat, a só maga 5,5-öt mutat.

Nasty19659669

Newbie
New deal
Reaction score
3
Hello Patton, türelemmel kérem, mivel ez az első hozzászólásom, vagy inkább kérdésem. Többször próbáltam már tisztítani a mamfát átkristályosítással, és szerencsétlenül elbuktam. Egyszerűen csak folyamatosan pazarolom a terméket. Küszködöm kérem segítsen egy eljárással! Ez volt az utolsó próbálkozásom a csatolt fájlban.

Last edited by a moderator:

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,860
Deals
Jó napot, miben segíthetek?
Utóirat: Kérem, használja a Spoiler rendszert. A szöveged borzasztóan nagy volt, és nem volt értelme a kérdésednek.

View previous replies…

Nasty19659669

Newbie
New deal
Reaction score
3
Küszködöm az átkristályosítással, lényegébenmikor megpróbálom megtisztítani a rossz felszerelést. Bármilyen javaslat?

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
119
Ez a met-karbonát egyfajta sárgás árnyalatot ad az egész oldatnak? Észrevettem, hogy a szabad bázis enyhén sárgássá vált egy éjszaka után egy főzőpohárban.

Ha jól emlékszem, a CO2 százalékos aránya a levegőben 0,03-0,045%.
A CO2 moláris tömege = 44,01 gr.
CO2 sűrűsége = 1,9768 kg/m3 = 1,9768 gr/L
1.9768 x 0.03 / 44.01 = 0.001344
1.9768 x 0.045 / 44.01 = 0,002021
Akkor az 1 liter levegőben lévő CO2-mólok száma 0,001344 és 0,002021 között van.
Ha a tartály hermetikusan zárt, akkor a veszteségek nem lehetnek jelentősek, nem igaz?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,860
Deals
Érdemes elkerülni a hosszas légköri expozíciót, az biztos.

triptonaut123

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
5
Őrültség, ha vizes HCl-t adunk egy toluolos oldathoz, amelyben met-szabadbázis van, leválasztjuk a vízréteget és elpárologtatjuk? A met-sónak a vízrétegben kell lennie?

Sjeik

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Kipróbáltam az nr 1 utat És így kaptam, a ph-t 4-re csökkentettem És miután 130c-re felforrtam, hideg acetonba öntöttem.

Attachments

• EU27zWPg6l.jpeg
    EU27zWPg6l.jpeg
    754.9 KB · Views: 326

jasper

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Tudna készíteni egy videót a jégről uram köszönöm

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Sziasztok, tévedésből felesleges hcl-savat adtam a freebase-omhoz és az olajom sötétvörösre változott, most nem kristályosodik. Adjak hozzá NaOH-t és vizet, hogy visszaállítsam a freebase-t, vagy van valami alternatív módja, amit megtehetek?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,860
Deals
Üdvözlöm! Igen, tegye vissza az alapot, és DCM-mel újra extrahálja. Ezután párolja el az oldószert, és ismételje meg az eljárást hiba nélkül.