Metamfetamin az amfetaminból Sytnthesis Report (Sikerrel és végső fotókkal)

Dragovich

Turkey Dealer
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
147

Hosszú idő után ismét üdvözlök mindenkit.

Ma röviden leírom a szintézisben elért sikereimet, és milyen lépéseket követtem. Sajnálom, hogy nem tartok sokáig.
Nem tudom, milyen vegyszerekkel és anyagokkal rendelkeztek, de mivel Törökországban, Európa legszegényebb országában élek, sokat toltam a lehetőségeket. Mivel az összes itt árult vegyszer "ellenőrzött vegyszer", a szintézist p2p-n keresztül kellett elvégeznem, így egy kis időt vett igénybe, de tiszta volt.
Leírom az összes szintézist, amit lépésről lépésre készítettem, a linkjeikkel együtt. A fórumban a szintéziseken kívül semmi extrát nem csináltam. A képen látható metamfetamint csak a fórumon leírt dolgokkal készítettem, abszolút nincs extra folyamat.
!!

1: Az első dolog amit csináltam az a p2p szintetizálása volt. Ennek során vigyázzatok az üveg anyagokkal. A vákuumdesztillációs folyamat során a reflux kondenzátoromban repedés keletkezett és az üvegem teljesen szétrepedt és használhatatlanná vált.
(Szintézis: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...p2p-from-benzaldehyde-with-mek-1kg-scale.187/)

2: A p2p szintézis után amfetaminná alakítod. Nekem nem volt gondom a szintézis során, csak óvatosan, szédülésem volt.
(Szintézis: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...amphetamine-from-p2p-phenyl-2-propanone.1378/)

3: Miután amfetaminná alakítod, metamfetaminná alakítod. Itt sem volt gondom.
(Szintézis: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...hamphetamine-synthesis-from-amphetamine.1671/)

4: ez a szakasz a varázscikked. İCE gyártása
(Szintézis: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ne-crystallization-and-ice-manufacturing.465/)

Röviden elmagyarázni.

P2P > amfetamin > metamfetamin > İCE MANUFACTURİNG

Köszönjük a szintézis tulajdonosainak. Külön köszönet G.Patton-nak, aki minden buta kérdésemre válaszolt. Végül, mielőtt megkérdeznéd, igen, a karomon lévő tetoválás egy reakciódiagram. G.Patton egyik szintézise.

Ha van kérdésed a fejedben, készséggel válaszolok rá, nem akartam hosszasan írni.

Attachments

• TBsubiNZyv.mp4
    9.6 MB · Views: 492
  • 2CifMwAIt9.jpeg
    2CifMwAIt9.jpeg
    449.6 KB · Views: 1,060
  • xcHlA3O69M.jpeg
    xcHlA3O69M.jpeg
    507.8 KB · Views: 974
  • Jb3iIPonzW.jpeg
    Jb3iIPonzW.jpeg
    363.3 KB · Views: 921
  • vCD7NQ5OJG.jpeg
    vCD7NQ5OJG.jpeg
    443.9 KB · Views: 927
  • VXBS5uGTx8.jpeg
    VXBS5uGTx8.jpeg
    447.4 KB · Views: 966
  • 4Kwo7xiqWe.jpeg
    4Kwo7xiqWe.jpeg
    520.8 KB · Views: 933
  • D0i17TVsjb.jpeg
    D0i17TVsjb.jpeg
    583.4 KB · Views: 893
  • qwjMnYk1EW.jpeg
    qwjMnYk1EW.jpeg
    591.7 KB · Views: 937
  • BF0z8Z6a1L.jpeg
    BF0z8Z6a1L.jpeg
    574.3 KB · Views: 1,035

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
396
Szép szilánkok! De miért kell P2P --> amfetamin --> met, amikor a metszintézis közvetlenül P2P-ből egyszerű és nagyobb hozamú? Úgy tűnik, mintha plusz lépések lennének.

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
Nagyon köszönjük valóban a jelentésed, Ez segít a fórumtagjainknak, hogy magabiztosabbak legyenek a saját lehetőségeikben, hogy amf és met. Továbbá köszönjük a kedves szavakat!

Dragovich

Turkey Dealer
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
147
Hello Docx. metilaminra van szükség az Ön által említett lépésekhez. Ezt az utat követtem, mivel Törökországban korlátozottak a lehetőségek, és nem jutok hozzá bizonyos vegyi anyagokhoz. Azért osztottam meg ezeket a lépéseket, mert úgy gondoltam, hogy hasznos lehet más törökországi vegyészek számára.

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
A metilaminnal kapcsolatos problémák

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
396
Ok :). A metilamin meglehetősen könnyen szintetizálható magának, bár. De ez persze méretarány kérdése.
És persze: köszönöm, hogy megosztottad az eredményeidet! Lenyűgöző szilánkok, ahogy mondtam. Mennyi ideig tartott a kristályosítás, és használtál valami különleges trükköt, hogy ekkora legyen? Amikor eddig ilyen szilánkokat láttam, akkor izopropilbenzamin volt. Szóval le a kalappal!

Dragovich

Turkey Dealer
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
147

madsci

Don't buy from me
Reaction score
1
Milyen oldószereket és feltételeket használt?
Mennyi időbe telt, amíg ilyen méretűre növesztette őket?
mi a kristályok olvadáspontja?

Sabatier

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Nagyszerű munka! Ezek a legnagyobb (hamisítatlan) kristályok, amiket valaha láttam. Igen, kérem, ossza meg, hogy milyen oldószereket és arányokat használtak az átkristályosításhoz. Gratulálok a sikerhez és köszönöm szépen a megosztást!

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Szép tetoválás ez a valódi? :D

Saul

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
130
csak találja ki maga :D

Hank Shrader

Don't buy from me
Reaction score
9
Van videó/módszer, hogy met a p2p és a metilaminból metet kapjunk ?

madsci

Don't buy from me
Reaction score
1
egy másik kérdés: a p2np-ből származó amfetamint közvetlenül metamfetamin előállítására használtad, vagy d-amfetamint vontál ki, majd alakítottad át metamfetaminná? vagy később leválasztottad a d-metamint?

Dxrk

Don't buy from me
Reaction score
1
Jó lenne, ezt is keresi