- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Örömmel üdvözlöm Önt. Szóval, a jelentésem a mefedron szintéziséről. írjon hangulat nélkül, mert a végén a szintézis volt egy hiba. erről megtudja a cikk végén. és így minden rendben van.
Kaptam egy tesztelőt 4mmm-re.
Ez metilamint, bk4-et, acetont, diklórmetánt és savat tartalmazott.
És így, első lépés. Nos, ez könnyű.
Öntsünk 100 gramm bk4-et a lombikunkba (nekem 1 literes lombikom volt).
Mérjünk ki kb. 350 ml dcm-t.
.
miután a bk4 teljesen feloldódott a dcm-ben.
A metilamint adagolva adjuk hozzá, hogy a hőmérséklet ne emelkedjen a normál érték fölé. Tehát a metilamint kiöntjük, a lyukakat eltömjük és hőmérőt szerelünk be...
a hőmérséklet az első perctől kezdve emelkedni kezdett. nagy!!!!
Aztán jönnek a legunalmasabb órák. Az én esetemben 2 óra 30 perc. (És ne feledd, hogy folyamatosan kevergesd és nézd a hőmérőt.)
miután letelt a megfelelő idő, tegyük a lombikunkat és várjuk meg, hogy a rétegek tisztán elváljanak.
és így a rétegek elváltak, ahogy a képen is látható, jöhet az öblítés.
Elfelejtettem fényképet készíteni. Hát ez kurva bonyolult. 100-150 ml desztillált vizet adjunk hozzá, jól áztassuk be. a felső réteget a kidobásra (esetemben a kiadatásra) és így tovább, amíg a metilamin szaga el nem tűnik. nekem 4 mosás kellett hozzá.
Ez az, amit ki kell selejtezni. Adtam hozzá egy kis diklórmetánt és egy jó habverővel és ez lett belőle.
Vegyük az alsó réteget és küldjük a főmasszába.....
de ennyi volt emberek, ezen a ponton a szintézis befejeződött. szóval nagyon vigyázzatok a savanyítási szakaszban. köszönöm mindenkinek a figyelmet.
ha ez a cikk hasznos volt, kérem adjatok egy nagy like-ot és egy kommentet.
p.s.
és én is szeretném kifejezni köszönetemet az alkotók a fórum és a csapat. ez a fórum egy hely a tetején az első. egy egyedülálló oldal. és én kész vagyok, hogy segítsen a fejlődésében. és különösen megérdemlik a figyelmet a "C" és "U" srácok vagytok cool. köszönöm a bizalmat és a lehetőséget, hogy bizonyítani magukat, de megtörtént, ami történt. saját hibám. de tanulni a hibákból.
Kaptam egy tesztelőt 4mmm-re.
Ez metilamint, bk4-et, acetont, diklórmetánt és savat tartalmazott.
És így, első lépés. Nos, ez könnyű.
Öntsünk 100 gramm bk4-et a lombikunkba (nekem 1 literes lombikom volt).
Mérjünk ki kb. 350 ml dcm-t.
.
miután a bk4 teljesen feloldódott a dcm-ben.
A metilamint adagolva adjuk hozzá, hogy a hőmérséklet ne emelkedjen a normál érték fölé. Tehát a metilamint kiöntjük, a lyukakat eltömjük és hőmérőt szerelünk be...
a hőmérséklet az első perctől kezdve emelkedni kezdett. nagy!!!!
Aztán jönnek a legunalmasabb órák. Az én esetemben 2 óra 30 perc. (És ne feledd, hogy folyamatosan kevergesd és nézd a hőmérőt.)
miután letelt a megfelelő idő, tegyük a lombikunkat és várjuk meg, hogy a rétegek tisztán elváljanak.
és így a rétegek elváltak, ahogy a képen is látható, jöhet az öblítés.
Elfelejtettem fényképet készíteni. Hát ez kurva bonyolult. 100-150 ml desztillált vizet adjunk hozzá, jól áztassuk be. a felső réteget a kidobásra (esetemben a kiadatásra) és így tovább, amíg a metilamin szaga el nem tűnik. nekem 4 mosás kellett hozzá.
Ez az, amit ki kell selejtezni. Adtam hozzá egy kis diklórmetánt és egy jó habverővel és ez lett belőle.
Vegyük az alsó réteget és küldjük a főmasszába.....
savanyítási lépés
Ettől féltem a legjobban, és nem hiába mondom. itt a szintézisem és a végére értem. Nagyon lassan és óvatosan öntöttem a savas savat, minden alkalommal ellenőriztem az indikátor px. megnyomtam... ok, megint öntöttem a savat de már kevesebbet... megint vártam, ellenőriztem az indikátort és valamikor a következő pár csepp után a reakciómassza borostyán színű lett. Újra veszem az indikátort, mérem..... ó a francba!!! peroxidált!!!! kb. 0 vagy 1. szuka!!!!.de ennyi volt emberek, ezen a ponton a szintézis befejeződött. szóval nagyon vigyázzatok a savanyítási szakaszban. köszönöm mindenkinek a figyelmet.
ha ez a cikk hasznos volt, kérem adjatok egy nagy like-ot és egy kommentet.
p.s.
és én is szeretném kifejezni köszönetemet az alkotók a fórum és a csapat. ez a fórum egy hely a tetején az első. egy egyedülálló oldal. és én kész vagyok, hogy segítsen a fejlődésében. és különösen megérdemlik a figyelmet a "C" és "U" srácok vagytok cool. köszönöm a bizalmat és a lehetőséget, hogy bizonyítani magukat, de megtörtént, ami történt. saját hibám. de tanulni a hibákból.
Attachments
Last edited: