A csomag lefoglalt

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
Sziasztok, mi történik, ha egy nekem címzett, gyógyszereket tartalmazó csomagot blokkolnak a vámon?

FENTAMAS

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
109
A világ különböző pontjain különböző stratégiák vannak érvényben.
Valahol csak elkobzás és értesítés vagy anélkül.
Valahol rendőrségi razzia, vagy szállítás probléma nélkül, de razzia 1-2 héttel/hónappal később, ha feltételezik, hogy kereskedő vagy.
Valahol felhívás egy postáról, hogy jöjjön és "segítsen nekik megtalálni a csomagját" vagy bármilyen más szaros okból, hogy segítsen nekik megerősíteni, hogy az a magáé.

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
A csomagot Németországban leállították, Olaszországba tartott

gus.fring

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
57
Kívánom, hogy ez ne történjen meg veled😬

cofita666

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Im annyira sajnálom az ember, kérem, tudna tartani minket frissíteni, mi történt a jövőben, és milyen következményekkel fogsz kapni
Kérem, vigyázzon magára. 🙏 ❣️

miner21

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
376
Egyet már lefoglaltak a vámon. Kis mennyiség volt. Kaptam egy levelet, amelyben közölték, hogy lefoglalták, valamint egy űrlapot, hogy visszakapjam, ha DEA ügynök lennék. Ha megkapja a levelet, ne töltsön ki semmit, vagy küldje vissza, ha van rá lehetőség. Csak dobja el, és tekintse a címét elégetettnek.

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
Még mindig nem kaptam semmilyen értesítést, csak a szállítmányozó cég mondta, hogy a vámhatóság lefoglalta, talán még nem is elemezték, ez egy folyadék. Remélem, hogy a feledés homályába vész.

View previous replies…

miner21

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
376
Ne válaszoljon, ha ez káros az opsec számára, de melyik szállítási szolgáltatást használja, amely értesítette Önt, hogy a csomagot lefoglalták?

The-Hive

Moderator of the UK Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
493
Deals
1
Küldj el egy drogost, hogy szerezze meg 😆😆

Acab1312

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇩🇪
Reaction score
101
Sok szerencsét, hogyan vette észre, hogy elkobozták?

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
D A nyomon követési számról blokkolást jelentett, majd a szállítmányozó cég e-mailben azt írta nekem, hogy a vámnál blokkolva volt

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
A NOI nem tudja, hogy elkobozták-e, azt mondták nekem, hogy lefoglalták vagy visszatartották, nem tudják megmondani. most már eltelt egy hónap, és nem tudok semmit.

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Valószínűleg nagy szerencséje van, hogy Németországban és nem Olaszországban foglalták le. Nem tudom, hogy Európában hogyan néz ki a kiadatás, de az USA-ban még csak nem is fogadják be egy másik államból, hacsak a bűncselekmény szintje nem ér el egy bizonyos szintet. Első fokú vétség, azt hiszem. Ennél 4 bűncselekményi szint van lejjebb. Ahhoz, hogy kiadjanak egy másik országból, 3. vagy 2. szintű bűncselekménynek kell lennie. Ha Olaszországban találták volna meg a csomagot, már börtönben lehetnél. Én akkor is kitakarítanék, és egy hónapra elvinném a laptopodat egy barátodhoz ( amivel rendelted a cuccot, az a legerősebb bizonyíték).

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
158
Tapasztalatból beszélhetek, mivel nem egy alkalommal szenvedtünk veszteségeket a Kínából az Európai Unióba érkező csomagok elkobzása miatt, és a legbölcsebb tanács, amit adhatok, hogy ne töltsön ki semmilyen űrlapot, ne válaszoljon a vámosok üzeneteire, és ne próbálja megmenteni a csomagot, maradjon távol tőle mindenkor, és ettől kezdve vegye meg az alapvető biztonságot, amivel rendelkeznie kell. (telefonszám, e-mail címek megváltoztatása stb.). Biztosan a csomagodat később megsemmisítik, és a tartalmától függően a hatóságok megelégednek a megsemmisítéssel, vagy vizsgálatot indítanak, ha az 1. osztályba tartozó hírhedt jelentőségű mennyiségekről van szó, ha olyan reagensekről vagy kutatási vegyi anyagokról van szó, amelyek még nem tartoznak a Te nem kell annyira aggódnod a törvény miatt, és elég lenne néhány változtatást végrehajtani az életedben. Áldás és bátorítás!!!

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
158
Sajnálom, hogy hibát írok neked... Legyen jól. N nagy ölelés tesó!

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
158
Tapasztalatból beszélhetek, mivel nem egy alkalommal szenvedtünk veszteségeket a Kínából az Európai Unióba érkező csomagok elkobzása miatt, és a legbölcsebb tanács, amit adhatok, hogy ne töltsön ki semmilyen űrlapot, ne válaszoljon a vámosok üzeneteire, és ne próbálja megmenteni a csomagot, maradjon távol tőle mindenkor, és ettől kezdve vegye meg az alapvető biztonságot, amivel rendelkeznie kell. (telefonszám, e-mail címek megváltoztatása stb.). Biztosan a csomagodat később megsemmisítik, és a tartalmától függően a hatóságok megelégednek a megsemmisítéssel, vagy vizsgálatot indítanak, ha az 1. osztályba tartozó hírhedt jelentőségű mennyiségekről van szó, ha olyan reagensekről vagy kutatási vegyi anyagokról van szó, amelyek még nem tartoznak a Te nem kell annyira aggódnod a törvény miatt, és elég lenne néhány változtatást végrehajtani az életedben. Áldás és bátorítás!!!

mikeyoak

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Oké, van némi tapasztalatom ezzel kapcsolatban, attól függően, hogy hol van. Ha ez az Egyesült Államokban történt, nyugodtan küldjön nekem egy DM-et.