PMK Oil Synthesys a PMK-ból (CAS 28578-16-7 viaszforma) nagyméretű

Bennyboy88

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
4
1:10 arányban. A szűrt terméknek nagyon tisztának kell lennie.

A por, amelyre utaltam, a fagyasztó akton keverékből származó finom kristály. Ezután használja ezeket a szűrt kristályokat, és olvassa meg újra h20-mal. Helyes. Thx.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Üdvözlöm!

Kaptam nagyon kis mennyiségű por után kristályosítás után acetonban kristályosodnak többnyire nagy kristálydarabok és szűröm őket igen.

Zarder

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
7
Szia, tehát a szál elején leírt módszer működik? És vákuumdesztillációval tisztítja az ember a ketonokat utána? Szükséges ez?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,858
Deals
Szia, igen, még mindig itt van az ok, hogy működik. Igen, érdemes desztillálni a további szintézis előtt.

Katty Korner

Newbie
New deal
Reaction score
10
Azt hiszem, valaki megkérdezte ezt, de nem láttam választ. Lehet-e csökkenteni a víz mennyiségét a kezdeti lépésben, úgy, hogy az összes többi arány változatlan marad? És lehet-e dietil-étert használni a dcm helyett a dcm minden felhasználásánál?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Üdvözlöm!

Ha csökkenti a víz mennyiségét esetleg az olaj kevésbé tiszta lesz a DCM cseréjéről éterrel nem probléma.

Katty Korner

Newbie
New deal
Reaction score
10
Köszönjük! Kétlem, hogy valaha is ilyen léptékben mennék, de valószínűleg csak a biszulfit-függőséggel tisztítanám meg, szerintem az működik a ketonokkal.

Hank Schrader

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
178
Sok éve foglalkozunk feniletilaminok előállításával.
MDMA - nagy tisztaságú és szennyeződések nélküli.
A szubsztituált keton metilglicidátból nyerjük.
Az MDMA előállítása során többféle technológiát alkalmazunk.
A kapott keton a glicidát hidrolízise után frakcionáltan desztillálunk vákuumban.
A megtisztított keton metilaminnal keverjük és a képződött víztől szárítjuk. A keletkező imint aminná redukáljuk.
Kiválasztjuk a bázist és vákuum alatt frakcionáltan desztillálunk.
Minden olyan anyagot, amely a kívánt hőmérsékletre kerget, elvetünk. A kívánt frakciót összegyűjtjük és trimetil-klórszilánnal éterben semlegesítjük.
A kapott sót centrifugán szűrjük és vegyszeres minőségű acetonnal mossuk.
Ezt követően ismét szűrjük, szárítjuk és kristályosodik az alkoholok keverékei alapján.
A visszanyert kristályokat ismét éterrel mossuk, hogy gyorsan megszáradjanak.
Egy 4 napos ciklus lehetővé teszi, hogy 50 kg kész MDMA-ból kapjunk.
Mindig készek vagyunk együttműködni a gyártókkal és a nagykereskedelmi vásárlókkal.
Garantálni tudjuk termékeink és szolgáltatásaink minőségét.

Attachments

• J6RuSK3hGI.jpg
    J6RuSK3hGI.jpg
    5.1 MB · Views: 936
  • ZYqVuL5Ee4.jpg
    ZYqVuL5Ee4.jpg
    4.5 MB · Views: 222
  • IlRDvarkum.jpg
    IlRDvarkum.jpg
    3.8 MB · Views: 201
  • ZOxpUFsWoa.jpg
    ZOxpUFsWoa.jpg
    5.6 MB · Views: 865
  • A6OVtvEdwc.jpg
    A6OVtvEdwc.jpg
    5.8 MB · Views: 886
  • 5y6EMHLsY1.jpg
    5y6EMHLsY1.jpg
    7 MB · Views: 953

Hank Schrader

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
178
Amint láthatjuk, 1 ciklusban 31 liter MD-ketonom van, amelynek össztömege ~ 37,5 kg.
A következő képen egy szűrt MDMA-só látható.
A következő fotó egy MDMA kristály vákuumszárítása.
És a kristály szárítás után.
Ennek eredményeként egy hófehér MDMA-hidroklorid kristályt kapunk 40-43KG hozammal, ami mólonként több mint 85-90% + hozam a keton esetében.

Attachments

• HP3AeuwLDi.jpg
    8 MB · Views: 965

CryptedMind

Newbie
New deal
Reaction score
0

Hello újra , csak a biztonság kedvéért, szükségem van egy bővebb magyarázatra néhány ponton, sikerrel használtam a Fring metod-ot, amit itt említesz egy linkkel, és a tiéd van egy dolog, amit biztosnak kell lennem, mielőtt megpróbálnék/vesztek valamit, így:

Az utolsó lépés, ő csak mossa NAOH és a maradék olajat vákuumdesztillációval, hogy megszabaduljon a vizet benne , de te ehelyett, adjunk DCM, így a kérdés az, feltételezem, hogy ez egy extrakció a DCM , majd desztillálni, hogy tiszta olaj, igaz? Úgy értem, az olaj megy a DCM, egy normális extrakció?

Tehát a lépés az , ahelyett, hogy mosni naoh, és dobja el a víz réteg, majd desztillálni, hogy megszabaduljon a víz, miután mosni bikarbonát, nem választja el semmilyen réteg? Csak DCM-et adsz hozzá, aztán megtartod ezt a DCM réteget, hogy utána desztillálhass? azt hiszem, értettem, és logikusan hangzik, de inkább tőled olvasnám, kérlek, mondd el nekem.....

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
HOZAMJAVÍTÁS

Valószínűleg sokan gondolnak rá, vagy akár meg is teszik, valójában nem tudom, miért nem teszem be ide a folyamatba, mert én minden alkalommal megteszem hahahahah

8. pont: "Dobja el a víz felső rétegét" HIBA mindig marad olaj a vízrétegben, így az olajhozam javításához ki kell vonnunk ezt az olajat ebből a rétegből.

Módszer:

- Adjunk NaOH+H2O oldatot a vízréteghez PH 12-ig.
- Adjunk DCM-et a keverékhez, keverjük meg és hagyjuk, hogy a rétegek elváljanak egymástól.
- A felső réteget dobjuk el.
- Adjuk az alsó réteget a 12. pontban leválasztott alsó réteghez.
- Választhatóan a 13. pont előtt szárítsa és szűrje meg az elegyet.

Sajnálom, hogy elfelejtettem hozzáadni előtte!

J-man

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Sziasztok, bocsánat, de ez itt a kiindulási anyag, ez a PMK viasz. Ez csak paraffinviasz, piperonil-metil-keton PMK? Vagy ez a PMK viasz valami teljesen más? Köszönöm :)

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,858
Deals
Helló, a címben CAS-szám szerepel

View previous replies…

J-man

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Biztos hülye vagyok, vagy csak vak, de még mindig nem értem... kivéve, hogy a PMK a Piperonyl Methyl Ketone rövidítése... szóval ez így van, ugye? PMK olaj a PMK viaszból (Piperonyl Methyl Ketone) ugyanaz a cucc, ami a gyertyákban és hasonlókban van? Más néven paraffinviasz? Így van?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,858
Deals
A viaszforma azt jelenti, hogy ez az anyag úgy néz ki, mint a viasz. Ez egy szleng elnevezés. Nincs semmi közös a gyertyából származó viasszal, lol.

J-man

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Okie dokie, Tehát a PMK nem a Piperonyl Methyl Ketone-t jelenti? Mert a piperonil-metil-ketont paraffinnak is nevezik, és gyertyákban használják. Én így találtam ki ezt a kapcsolatot...de tévedek?

Last edited:

J-man

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Azt hiszem, egy másik kérdés az lenne, hogy a PMK glicidátolaj ugyanaz a dolog, mint a PMK piperonil-metil-keton? Megnéztem, de még mindig bizonytalan vagyok, mivel sok válasz azt mondja, hogy a Piperonyl Methyl Ketone a PMK? Köszönöm :)

J-man

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Ne törődj vele lol, most dolgoztam ki. így ez a PMK, amivel itt kezdesz- (PMK glicidát olaj) különbözik a PMK piperonil-metil-keton-tól.. a PMK piperonil-metil-keton (MDP2P) (4676-39-5) végeredménye, miután ezt a PMK olajszintézist elvégezted!
Haha ember... Szép idők. 🤣