Lengyelország a kémikusok és hasonlók paradicsoma.
A világ legjobb és legkedveltebb vegyészei közül néhányan Lengyelországban főzik a legjobb anyagokat. Számos okból kifolyólag, mint amilyenre az egyik munkamunka rámutatott, és még sok más.
Lehet, hogy igaz, de sok szempontból olyan könnyű lenne egy doboztároló szekrényt ellenőrizni. A világok változnak és a hurkok egyre szorosabbra húzódnak
Csak azt akartam mondani, hogy - hacsak nem hagyok ki valamit - a Pushing Taboo felháborítóan drága. 50g mdma 1000 dollárért? Hacsak nem más pénznemben volt, de a dollárjelet használták.
Tudod, félreolvastam, és azt hittem, hogy ez egy másik 0. 1000 50g-ért 20 grammonként, ami az USA-ban bárhol jó. Szóval igen, az én hibám, lehet, hogy törlöm ezt a kommentet, vagy fent hagyom, hogy megmutassam az embereknek, hogy tévedni rendben van.
Miután látom 3-cmc labor bust itt, csak azt hittem, hogy már régóta legális, de teljesen tévedtem. Ázsiában vagyok, és a legtöbb rc még mindig legális itt.
Nem teljesen meglepő, bár érdekes. Lengyelország valóban egy olyan ország, ahol a vegyi anyagok folyóként áramlanak. Az emberek ezeket a vegyi anyagokat más európai országokba is exportálják. Ahogy hallottam, innen származik a legtöbb európai pszeudo...