Precek és egyéb hasznos tételek az EU-ban

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
116
Tisztelt Mindenki!

Azt hiszem, sokan keressük a lehetőséget, hogy az EU-ban vásároljunk preceket és reagenseket. Figyelembe véve egyes országok néhány őrült szabályát, még egy kémiailag tiszta aceton megvásárlása is problémát jelenthet.

Szóval, javaslom, hogy tűzzük fel az ágat a pozitív tapasztalatcserére.

Eddig találtam néhány boltot Lengyelországban, amelyek teljesen legálisan árulnak néhány "kétes" terméket. Némelyik csak nekem való, tekintettel a földrajzi elhelyezkedésemre, mivel csak Lengyelország egész területén árulnak. Másikuk az egész EU-ban is árul, elfogadható áron.

Szerény hozzájárulásom a közös ügyünkhöz:

1. warchem.pl - a legtöbb szükséges reagenseket kérdés nélkül értékesíti.
Korlátozások: csak Lengyelországon keresztül történő szállítás. Alkalmas lehet azok számára, akik PL, LT és DE területén élnek.
Szállítási lehetőségként választhatja az InPost csomagautomatát. Lengyelországi mobiltelefonszámot kér a bolt a szállítás regisztrálásához, de bármilyen hamisat kitalálhat - a csomagautomata hozzáférési kódja megérkezik az e-mail címére.
Fizetési lehetőségként a Blik áll rendelkezésre, így ha nincs anonim hitelkártyád, találhatsz egy pénzváltót, amely a kriptodat a Blik fizetési cédulára váltja.

2. ichemia.pl - nagy üzlet, amely sok terméket árul, köztük 99,9%-os acetont is, kedvező áron. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Warchem, de az EU-ban is szállít. Tehát akár Finnországból is megvásárolhatja a tétel acetonját))))

cartelloszetas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
De u dont rendelni egy csomó, mint 100l, mert nem küldenek, mint ez csak 5l max.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
116
Igen, különböző emberek - különböző követelmények.
de az 5l nem igazi határ. persze a 100l kérdéses lesz, de én egy hete 15 kg körüli mennyiséget kaptam.

cartelloszetas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Tudom, hogy az emberek, akik 1ton és az ár és a shippment akkor biztonságos és gyors

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
116
Nem ismerek olyan embereket, akik 1 tonna acetont vásárolnak - laza vagyok... hahaha....
de ismerek olyan embereket, akiknek problémát jelent 3-5 kg aceton megvásárlása.
Pontosan, ahogy már mondtam) laza vagyok)))))

cartelloszetas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Legyen biztonságban! Like u say it

Attachments

• yqPh7BMpGz.jpeg
    yqPh7BMpGz.jpeg
    335.2 KB · Views: 207