- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Amerikai székhelyű vagyok.
Midwest
A nyugati partról, Kaliforniából és Seattle-ből.
Most középnyugaton élek
Midwest
A nyugati partról, Kaliforniából és Seattle-ből.
Most középnyugaton élek
- Reaction score
- 40
Szia Jesse jades, én magam is Oklahomában élek. Örülök, hogy találkoztunk ember! Milyen drogokat használsz, gyártasz vagy árulsz? Mi a kedvenc drogod?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
Ez valójában ott van, ahol a korlátozott sikerem valójában, de porítottam őket, majd feloldottam őket 90% -os izopropil-alkoholban és szűrtem, majd kitértem, majd a kapott kristályokat 2 rész acetonnal mostam, mielőtt bíztam abban, hogy egy kísérlet valószínűleg sikerülne biztosan. És még így is csak 1,5 gramm pszeudo és végül 0,7 gramm jó öreg met.... lett belőle. FRUSZTRÁLÓ!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Haver, még sosem próbáltad az mdma-t? Azt hiszem, válaszoltam a privát üzenetedre. ha nem, küldj egy másikat. be kell, hogy kapcsoljunk. egyszer az életben mindenkinek ki kell próbálnia. Nekem 92-ben volt, és azóta is próbálom megcsinálni. Nem eszem meg azokat a préselt szemét tablettákat, amiket árulnak. bármi is az, nem mdma. Én feladtam a tablettákat. Az utolsó adag, amit tablettákkal csináltam, 07-ben volt, amikor kipukkadtam. mert eleget készítettem a saját használatomra. Heti 20 dolcsit költöttem, és annyit csináltam, ami egész hétre elég volt. az öreganyám hetero volt, és nem tudta, hogy csinálom.
Mostanában a düh a p2p dope. amikor elkezdtem, az épp akkor ment ki a divatból, és mindig úgy tekintettem rá, mint a gyártás tűhegyére. az mdma-val együtt. így szereztem egy kiló bmk glicidátot és egy kiló metilamint Kínából. végül rájöttem. elégettem egy rakás szart, mielőtt elkezdtem eredményeket kapni. Volt egy 100 grammos tételem, ami visszatért.
Mostanában a düh a p2p dope. amikor elkezdtem, az épp akkor ment ki a divatból, és mindig úgy tekintettem rá, mint a gyártás tűhegyére. az mdma-val együtt. így szereztem egy kiló bmk glicidátot és egy kiló metilamint Kínából. végül rájöttem. elégettem egy rakás szart, mielőtt elkezdtem eredményeket kapni. Volt egy 100 grammos tételem, ami visszatért.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Mint 2 uncia. a többi szörnyű élesztő volt. Azt hiszem, rájöttem, és most már jobban csinálnám. ugyanez a helyzet a pmk gicidáttal. a végén rájöttem. a szar tiszta és tiszta.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Privát üzenet nekem, és amíg hajlandó használni escrow, mi lehet dolgozni valamit. ha csak egy pár találatot szeretne, én tiszta kristályokat nyomhatok. vagy egy gramm. kérő ár van beállítva, de tudok hozzá néhány extra, ha megrendeli, és írjon egy felülvizsgálatot. Küldhetem a grammot, amit megveszel, plusz néhány teljes erősségű superman préselt húzást. a teljes erősség 160 mg. Én nem vennék többet. Én inkább 120ish mg. de néha egy teljes adagot csinálok. Nem tudok nagyon jól járni, hogy sok, de nagyon ajánlom, hogy próbálja ki a magas, majd vágja vissza, amit szeret. is egy személy tolerancia megy sokkal gyorsabban és magasabb, mint bármely más kábítószer, amit csináltam. Én nem veszem vissza a hátsó napokra. ha mindennap használom.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
GGoddammit. 3 alkalommal eltűnt a gépelésem ezen a kibaszott glitch appon.
Pm nekem. Nem is emlékszem, mit írtam. Nem akarom újra elmondani.
Pm nekem. Nem is emlékszem, mit írtam. Nem akarom újra elmondani.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Hé!
Most láttam, hogy nem tudjuk megmondani, hol van más kommunikációs formánk. Örülök, hogy megláttam, mert gondolkodás nélkül megnéztem volna. Megvan az infóm a hirdetésemben. ha szeretnél beszélgetni e nélkül a felület nélkül. Én mindig megkövetelem az escrow használatát itt a bb-n, de utálom az sms-t.
Most láttam, hogy nem tudjuk megmondani, hol van más kommunikációs formánk. Örülök, hogy megláttam, mert gondolkodás nélkül megnéztem volna. Megvan az infóm a hirdetésemben. ha szeretnél beszélgetni e nélkül a felület nélkül. Én mindig megkövetelem az escrow használatát itt a bb-n, de utálom az sms-t.
- Reaction score
- 40
Lássuk csak, jól értem-e, megvetted az összes prekurzort, és elégetted a többségüket, hogy megtanulj MDMA-t készíteni? És úgy gondolod, hogy tudod, mit csinálsz most, és jobb eredményeket érnél el? Csak egy sikeres szintézised volt? És abból is csak pár uncia jó MDMA-t kaptál? Jól értem? Francba, úgy hangzik, mintha egy fasz lennék, amikor visszaolvasom, de im tényleg nem! Csak tisztázni, ha értettem, amit mondtál nekem. Határozottan csodálom az elszántságodat és a stílusodat! Haver, te vagy a király!