* Hogyan készült a küldemény? Voltak problémák a csomaggal?
- Volt egy kis hiba a szállítási címmel, de szerencsére
@Madre nagyon segítőkész volt, és segített, amennyire tudott. Az első csomaggal történt hiba miatt kb. 2-3 hétig tartott, mire megérkezett. Egyébként semmi gond nem volt.
* Fotók az anyagról a mérlegen (csomagban, csomagban, csomag nélkül, csak anyag, érme az Ön országának bármely címletéből).
- Sajnos kibontottam a csomagot, mielőtt eszembe jutott volna a képek, elnézést kérek ezért, de azt mondhatom, hogy nagyon profin volt csomagolva levélben volt és a termék szürke csomagolásban volt. A por pedig egy kis zipzáras zacskóban volt és fel volt címkézve, ahogy kell. Itt van az egyetlen kép, amit az érmével készítettem.
Részletes úti beszámolót tőled.
- Nagyon tiszta, mivel soha nem próbáltam ezt az anyagot, de ive olvastam néhány jelentést róla, hogy nagyon erős és nagyon könnyű túlzásba vinni, így nagyon kis adagot vettem intranazálisan körülbelül 10mg. A magas meglepett, mert a kis mennyiség, amit vettem, nagyon puha és opioidszerű magas, de nem olyan nagy eufória. Egyébként nagyon jó minőségű kutatási vegyi anyag véleményem szerint, de ugyanúgy Id javaslom, hogy tegyen egy kis kutatást, mielőtt megpróbálná az ilyen dolgokat. Meglepően erős.