- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Szia glitchy, szuperül érdekel a disszertáció minél biztonságosabb és újabb annál inkább elindultam a megértés felé rosszabbnál rosszabb; aki még rendszeresen néz tv-t. Adj egy pm-et nem vagyok biztos benne, hogy mihez van hozzáférésed, én nagyon hajlik a hxe vagy az oxo pce kombók felé. És én is bennünk vagyok. Tanultam kémia, növények gombák, mivel 12 éves voltam, ya tudom, hogy szinte minden egyes fn növény <~ a nevem I cnt vezetni az autóm nélkül másodkézből azonosítani minden fa bokor gondolkodás nélkül az apoc gyűjtemények, ami emlékeztet engem, hogy meg kell tennem egy 10 mérföldes sétát egy csomó szar. (A szemeim szó szerint végigmennek a növények sorain) és így tudsz kihalászni, ha valaha is találkozol velem. Sétálok lefelé és a következő növénysor felé nézek. Tehát az érdeklődésem természetes és nagyon agresszív. Thx és goodluck remélem, hogy hamarosan kap egy üzenetet.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"