• Bine ai venit în secțiunea românească a forumului. Nu uitați că postarea contactelor (jabber, telegram, signal și altele) va duce la un ban permanent! Dacă vă decideți să cumpărați sau să vindeți ceva fără a folosi escrow și pierdeți bani, nu vă vom putea ajuta.

Valaki Romániából, aki össze tudna hozni néhány pszichedelikummal?

ogk288

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Keresek valakit Romániából, aki össze tudna horgászni nekem néhány psyhedelicset.

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
94
Jobb, ha tisztázza, hogy ez személyes használatra lenne-e, vagy néhány nagy tételre van szüksége.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
349
Én rendelkezem a pszichedelikus szerek előállításának know-how-jával, és történetesen Romániában léteznek. Ha a pszichedelikumok megszerzésére irányuló törekvésed történetesen szintetikus kémiát foglal magában, tudnod kell, hogy kémia prédikálok, és tudom, hogy minden szükséges és honnan. Méltó gyakornokokat keresek (különösen a fiatal tehetségesek érdekelnek), ezt bárkinek teszem, aki méltónak bizonyul vagy csábító ajánlattal érkezik. Van egy rossz hírem arról, hogy ingyenesen is adom a szolgáltatásaimat.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
40
Próbálja ki a román alfordítást, adja hozzá ezt az url-hez /b/Romania/

cptaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
hello srácok új kolozsvári és keres személyes diszkrét foglalkozik a met és a füst, ha valaki tud segíteni lesz nagyra értékelem