Mi a fene? Azt hiszem, eltévedtél, haver. Az egyetemi könyvtár a szomszédban van. Menj, tanulj a doktori szarságaidat, és maradj csendben. Ne feledd, ez a könyvtár... A könyvtárban nem beszélsz.
Nem, de most komolyan, ha okosabb vagy mindannyiunknál, miért nem csinálod ezt magad? Miért olvastad el egyáltalán azokat a hozzászólásokat, ha magadtól is tökéletesen boldogulsz?
Hadd áruljak el egy titkot a kémiáról. Tényleg nem annyira a könyvekről szól, amiket olvasol, mint inkább a gyakorlati tapasztalatokról, amiket a laborban szerzel. Attól, hogy olvasol egy eljárásról, még nem leszel képes azt valós környezetben végrehajtani. Én ezt a baromságot tagadom. Egy titkos kémikus, aki a saját laborját finanszírozza, sokkal jobban tudhatja a kémiát azon egyszerű oknál fogva, hogy sokkal több eljárást végzett, ami aktívan segíti a tudást, mint a kémia szakos hallgatók, akik alig mennek be a tényleges laborba (tapasztalatból beszélek).
Engem nem az dühít fel, hogy egy rossz terméket nevezel meg, hanem az, hogy embereket nevezel meg azért, mert nem tanultak kémiát. Tudod a kémia egy természettudomány. Bárkiből lehet kémikus, legyen az, hogy érti a törvényszerűségeket és megfelelően alkalmazza őket a gyakorlatban.
Nem mondtam az anyádnak, hogy nem lehet gyereke, mert nem elég okos ahhoz, hogy "rendesen" csinálja.
A legjobb az egészben az, hogy én még csak nem is vagyok "kieső", mint egy egó alapú egyén, ahogy te neveznéd, mégis a hős kártyát kijátszva valamiért szuper arrogánsan hangzik számomra...