- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Gerai, kad jis stipresnis, bet stipresnis nebūtinai reiškia geresnis. Ar turite idėjų apie poveikį, palyginti su 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Gavau keletą atsiliepimų iš klientų, kurie teigia, kad jis veikia geriau
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Mes nenaudojame produktų ir tiksliai nežinome, kaip jaučiasi įvairūs produktai, tai tarsi vienos rūšies bulvių traškučiai turėtų skirtingus skonius, kai kuriems žmonėms patinka barbekiu skonis, o kai kuriems - pomidorų skonis. Visada yra individualių skirtumų, man nepatinka, kai manęs klausia, koks produktas yra stipriausias, iš tiesų, jei jums patinka pomidorų skonio bulvių traškučiai, jūs pajusite, kad bet kokie kiti specifiniai traškučiai jums nepatinka, šiuo metu jums patinka tik tas vienas, mes galime analizuoti stipriąsias ir silpnąsias puses tik objektyviais duomenimis, jie neatspindi subjektyvių jausmų. Kalbant apie tai, ko klientams reikia, kokie produktai patinka, koks jausmas, tai yra jų laisvė!
- Reaction score
- 102
Gaminant labai atskiestą skystį geriausia stipriausiems noidams gaminti įprastus prieskonius. Nežinau, kokia yra patirtis, išskyrus apsinuodijimą, todėl iki tol kiti veiksniai neturi reikšmės. Daugiausia duodantys noidai (laisvieji žemės ištekliai) pagal C1 vertę (jei randama vikipedijoje) yra MDMB-CHMINACA ir HU-210. Tai taip pat yra siaubo namai Pramogos nuryti grynas (tik mikro tad; būti tikri, kad ne būti nuleistas, kaip aš esu lengvai yra). Noidai yra gausiausios kinų gamybos, gana lengva importuoti pirmtakus ir pasigaminti išpūstus smulkius prieskonius, o paruoštus narkotikų miltelius lengviausia pirkti urmu su didžiule pelno marža. Jei pasidarysi purškalą iki stipraus, bet nepavojingo prieskonio (lėtais dūmais), gausi ~50 kartų didesnį miltelių kiekį, kurį parduosi kaip geriausią prieskonį su nedaug ODs.