Šis rašinys yra šiukšlė.pirma, temperatūra su formamidu yra per žema 140-150 skamba teisingai, jei naudojate amonio formatą, bet formamidui reikia aukštesnės temperatūros, jei teisingai pamenu, antra, N-formilamfetaminas yra kieta masė, o ne skystis, ir kodėl bandote jį išgauti iš reakcijos mišinio visiškai nenaudingas žingsnis, jis tik pakenkia jūsų išeigai trečia, jūsų hidrolizė yra neteisinga, jūs naudojate 11 l hcl, tai yra beprotiška, net jei turėtumėte 11 kg N-formilamfetamino, kiekis būtų artimas 2,5 l hcl, o ne 11 l, o 1:1 pagal molinę masę, o ne pagal tūrį.Kodėl jūs viską taip komplikuojate Leuckartas yra paprasta refliukso hidrolizė, po to bazifikacija ir distiliavimas garais - viskas tame pačiame puode, todėl nereikia jokių ekstrakcijų ar tirpiklių. labai abejoju, ar jūs kada nors atlikote šią reakciją, o jei ir atlikote, jūsų išeiga yra artima nuliui, jei ją atliksite taip, kaip sakote.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Jei leukartą paleistumėte 140 150 temperatūroje su amoinaformatu, jis vis tiek suskiltų tik į formamidą
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Visiškai su tuo sutinku. Kai kurie rusų chemikai daro Leukartą su amonio formatu net ir esant žemai temperatūrai
kaip 120 C. Aš savąjį darau 140-150 C temperatūroje su amonio formatu. Su formamidu temp. yra apie 155-165 C. Net jei formatas stabdo formamidą, su šiais dviem reagentais skiriasi temp. ir mechanizmas.
kaip 120 C. Aš savąjį darau 140-150 C temperatūroje su amonio formatu. Su formamidu temp. yra apie 155-165 C. Net jei formatas stabdo formamidą, su šiais dviem reagentais skiriasi temp. ir mechanizmas.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formilamfetaminas yra šiek tiek geltonos spalvos aliejingas skystis
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Turiu informacijos, kuri man sako tą patį, kad N-formilamfetaminas yra šviesiai geltonas aliejus.
Nežinau, kodėl mano Leuckart nepavyko iš 4-5 bandymų. O mano formilaminas yra tamsiai rudos spalvos,
beveik juodas aliejus su smulkiomis dalelėmis viduje, net jei plaunu jį grynu vandeniu. Ar aš sudeginau savo reakcijos masę, ar ką nors panašaus? Savo skaidrų geltoną P2P su amonio formatu pirmiausia kaitinu iki 100 C (1-2 valandas), o kondensatoriuje turi būti drungnas šiltas vanduo, kad iš reakcijos mišinio būtų išstumtas vanduo. Tada palaipsniui didinu temperatūrą iki 140-160 C (16 val.) su labai šaltu vandeniu kondensatoriuje. Ar kas nors gali man pasakyti, kas čia negerai. Naudoju 5 molinius ekvivalentus formato. Dabar jau šeštą kartą bandžiau naudoti savo pagamintą P2P, kuris pirmą kartą buvo perdirbtas į labai skaidrų geltoną aliejų. Dabar hidrolizę atlikau su KOH, etanolio ir vandens tirpalo mišiniu (2 val.). Dabar gavau gerą kiekį plūduriuojančio aliejaus, kurį ištraukiau į ksileną (3 kartus). Daug kartų ploviau grynu vandeniu. Dabar turiu jį ksilene. Jei ir čia kažkas negerai, ar tai, kad mano formilo darinys vėl buvo beveik juodas? Ar man jį sudeginti, ar... ką?
Jei kas nors gali man padėti, būsiu labai laimingas ir dėkingas už tai! Taika!
Nežinau, kodėl mano Leuckart nepavyko iš 4-5 bandymų. O mano formilaminas yra tamsiai rudos spalvos,
beveik juodas aliejus su smulkiomis dalelėmis viduje, net jei plaunu jį grynu vandeniu. Ar aš sudeginau savo reakcijos masę, ar ką nors panašaus? Savo skaidrų geltoną P2P su amonio formatu pirmiausia kaitinu iki 100 C (1-2 valandas), o kondensatoriuje turi būti drungnas šiltas vanduo, kad iš reakcijos mišinio būtų išstumtas vanduo. Tada palaipsniui didinu temperatūrą iki 140-160 C (16 val.) su labai šaltu vandeniu kondensatoriuje. Ar kas nors gali man pasakyti, kas čia negerai. Naudoju 5 molinius ekvivalentus formato. Dabar jau šeštą kartą bandžiau naudoti savo pagamintą P2P, kuris pirmą kartą buvo perdirbtas į labai skaidrų geltoną aliejų. Dabar hidrolizę atlikau su KOH, etanolio ir vandens tirpalo mišiniu (2 val.). Dabar gavau gerą kiekį plūduriuojančio aliejaus, kurį ištraukiau į ksileną (3 kartus). Daug kartų ploviau grynu vandeniu. Dabar turiu jį ksilene. Jei ir čia kažkas negerai, ar tai, kad mano formilo darinys vėl buvo beveik juodas? Ar man jį sudeginti, ar... ką?
Jei kas nors gali man padėti, būsiu labai laimingas ir dėkingas už tai! Taika!
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Žinau, kad turiu gauti siurblį prie savo aparato, kad galėčiau atlikti vakuuminę distiliaciją. Noriu paklausti, ar įprastas paprastas distiliavimas veikia su A-Oil? Jei distiliavimas garais veiks, kaip daugelis sako, ar jis veiks taip, kad mano aliejus su vandens pertekliumi bus įkaitintas iki 100 C?