Jau daug metų nedalyvauju šiame žaidime... kurį laiką vykdžiau operaciją, kurios metu dariau 250 g partijas naudodamas Al/Hg metodą. Esu gaminęs mdp2p visą kelią nuo sass šaknų žievės skutimo, kol atradau PMK glicidatą. BIG game changer lol. Bet kokiu atveju ive found myseld grįžti į veiksmą vėl ir turi surado PMK tiekėją. Aš užsisakiau 2 kg aliejaus iš jų ( jie sėdėjo šaldiklyje yr, o kuriant laboratoriją) Aš juos distiliuoti ir jie buvo labai geltona. bet kokiu atveju nuėjo į priekį padarė mano Al / Hg reakcija ir žemas ir štai negavau vieną dalyką ne gramas.. ir turėti omenyje, kad aš paleido šią reakciją metų aš žinau, kad tai kaip mano rankos nugara.. taip aš pasakiau, kad fuck it the shits nuėjo blogai. Išmetė jį ir nusipirko šiek tiek pmk glicidato. Kai distiliuodavau savo pmk aliejų, visada gaudavau vandens baltumo gražų mdp2p, kuris niekada neužšaldavo šaldiklyje... tapo labai tirštas kaip sirupas, bet niekada neužšaldavo. Vakar vakare ką tik baigiau distiliuoti apie 1,2 l, įkišau į šaldiklį ir viskas užšalo į gražų super baltą skaidrų kristalą. Ar tai normalu? nepamenu, kad mano mdp2p būtų užšaldęs.
Taip pat tik įeinu čia, tai graži svetainė, pasiilgau avilio. ieškau reakcijos, kaip naudoti metilamino hcl ir neturėti jo dujomis, ir Nabh4 maršruto, kad galėčiau padidinti iki minimalaus 1 kg vienu metu. nebenoriu gadinti mažų 250 reakcijų ir nekenčiu pjaustyti tiek daug folijos. kas nors turi gerą giją? mačiau, kad kažkas paskelbė Labtops seną Nabh4 maršrutą, bet jis dujomis. noriu tiesiog ištirpinti jį metanolyje. ar yra skirtingas metodas?
Ačiū, šeima Laukiame šios naujos svetainės ir žmonių, turinčių daugiau patirties nei aš, smegenų.
Taip pat tik įeinu čia, tai graži svetainė, pasiilgau avilio. ieškau reakcijos, kaip naudoti metilamino hcl ir neturėti jo dujomis, ir Nabh4 maršruto, kad galėčiau padidinti iki minimalaus 1 kg vienu metu. nebenoriu gadinti mažų 250 reakcijų ir nekenčiu pjaustyti tiek daug folijos. kas nors turi gerą giją? mačiau, kad kažkas paskelbė Labtops seną Nabh4 maršrutą, bet jis dujomis. noriu tiesiog ištirpinti jį metanolyje. ar yra skirtingas metodas?
Ačiū, šeima Laukiame šios naujos svetainės ir žmonių, turinčių daugiau patirties nei aš, smegenų.