- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Džiaugiuosi galėdamas jus pasveikinti. Taigi, mano pranešimas apie mefedrono sintezę. rašykite be nuotaikos, nes sintezės pabaigoje buvo padaryta klaida. apie tai sužinosite straipsnio pabaigoje. ir taip viskas tvarkoje.
Gavau testerį 4mmms.
Jame buvo metilamino, bk4, acetono, dichlormetano ir rūgšties.
Taigi, pirmas žingsnis. Tai paprasta.
Į kolbą (aš turėjau 1 litro talpos kolbą) įpilkite 100 g bk4.
išmatuokite apie 350 ml dcm
.
po to, kai bk4 buvo visiškai ištirpintas dcm
Metilamino dedame dalimis, kad temperatūra nepakiltų virš normalios. Taigi, supilame metilaminą, kamščiu užkemšame skylutes ir įstatome termometrą...
temperatūra pradėjo kilti nuo pirmos minutės. puikus!!!!
Tada jūsų laukia nuobodžiausios valandos. Mano atveju - 2 valandos ir 30 minučių (ir nepamirškite nuolat maišyti ir žiūrėti į termometrą).
Praėjus reikiamam laikui, įdėkite mūsų kolbą ir laukite, kol aiškiai atsiskirs sluoksniai.
ir taip sluoksniai atskirti, kaip matote nuotraukoje, pereikime prie skalavimo.
Pamiršau padaryti nuotrauką. Na, tai velniškai sudėtinga. įpilkite 100-150 ml distiliuoto vandens, gerai išmirkykite. viršutinį sluoksnį į šalinimo (mano atveju ekstradicijos) ir taip toliau, kol dings metilamino kvapas. man prireikė 4 plovimų.
Štai ką reikia išmesti į metalo laužą. Pridėjau truputį dichlormetano ir gerai suplakiau, ir štai ką gavosi.
paimkite apatinį sluoksnį ir nusiųskite jį į pagrindinę masę....
bet tai viskas, žmonės, šiuo metu sintezė baigta. todėl būkite labai atsargūs rūgštinimo etape. ačiū visiems už dėmesį.
jei šis straipsnis buvo naudingas, parašykite jam didelį like ir komentarą.
p.s
ir aš taip pat noriu išreikšti padėką forumo kūrėjams ir jo komandai. šis forumas turi vietą pirmųjų viršuje. unikali svetainė. ir aš esu pasiruošęs padėti jums jo plėtrai. ir ypač nusipelno dėmesio "C" ir "U" vaikinai jūs esate šaunūs. ačiū už pasitikėjimą ir galimybę įrodyti save, bet atsitiko tai, kas atsitiko. mano kaltė. bet jūs mokotės iš klaidų.
Gavau testerį 4mmms.
Jame buvo metilamino, bk4, acetono, dichlormetano ir rūgšties.
Taigi, pirmas žingsnis. Tai paprasta.
Į kolbą (aš turėjau 1 litro talpos kolbą) įpilkite 100 g bk4.
išmatuokite apie 350 ml dcm
.
po to, kai bk4 buvo visiškai ištirpintas dcm
Metilamino dedame dalimis, kad temperatūra nepakiltų virš normalios. Taigi, supilame metilaminą, kamščiu užkemšame skylutes ir įstatome termometrą...
temperatūra pradėjo kilti nuo pirmos minutės. puikus!!!!
Tada jūsų laukia nuobodžiausios valandos. Mano atveju - 2 valandos ir 30 minučių (ir nepamirškite nuolat maišyti ir žiūrėti į termometrą).
Praėjus reikiamam laikui, įdėkite mūsų kolbą ir laukite, kol aiškiai atsiskirs sluoksniai.
ir taip sluoksniai atskirti, kaip matote nuotraukoje, pereikime prie skalavimo.
Pamiršau padaryti nuotrauką. Na, tai velniškai sudėtinga. įpilkite 100-150 ml distiliuoto vandens, gerai išmirkykite. viršutinį sluoksnį į šalinimo (mano atveju ekstradicijos) ir taip toliau, kol dings metilamino kvapas. man prireikė 4 plovimų.
Štai ką reikia išmesti į metalo laužą. Pridėjau truputį dichlormetano ir gerai suplakiau, ir štai ką gavosi.
paimkite apatinį sluoksnį ir nusiųskite jį į pagrindinę masę....
parūgštinimo etapas
Labiausiai to bijojau ir pasakysiu ne veltui. čia mano sintezė ir atėjo į pabaigą. Labai lėtai ir atsargiai pyliau rūgštį, kiekvieną kartą tikrindamas indikatoriaus px. paspaudžiau... gerai, vėl pyliau rūgštį, bet jau mažiau... vėl laukiau, tikrinau indikatorių ir kažkuriuo metu po kelių lašų reakcijos masė tapo gintarinės spalvos. Vėl paėmiau indikatorių, išmatuoja..... o velnias!!! peroksidavo!!!! maždaug iki 0 ar 1. Suk!!!!.bet tai viskas, žmonės, šiuo metu sintezė baigta. todėl būkite labai atsargūs rūgštinimo etape. ačiū visiems už dėmesį.
jei šis straipsnis buvo naudingas, parašykite jam didelį like ir komentarą.
p.s
ir aš taip pat noriu išreikšti padėką forumo kūrėjams ir jo komandai. šis forumas turi vietą pirmųjų viršuje. unikali svetainė. ir aš esu pasiruošęs padėti jums jo plėtrai. ir ypač nusipelno dėmesio "C" ir "U" vaikinai jūs esate šaunūs. ačiū už pasitikėjimą ir galimybę įrodyti save, bet atsitiko tai, kas atsitiko. mano kaltė. bet jūs mokotės iš klaidų.
Attachments
Last edited: