- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Esu iš JAV.
Vidurio Vakarai
Iš vakarų pakrantės, Kalifornijos ir Sietlo.
Dabar gyvenu vidurio vakaruose
Vidurio Vakarai
Iš vakarų pakrantės, Kalifornijos ir Sietlo.
Dabar gyvenu vidurio vakaruose
- Reaction score
- 40
Ei, Jesse jade, aš pats esu Oklahomoje. Malonu susipažinti, žmogau! Kokių rūšių narkotikus naudojate, gaminate ar parduodate? Koks tavo mėgstamiausias narkotikas?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
Štai kur iš tikrųjų mano ribota sėkmė, bet aš juos sumaliau į miltelius, tada ištirpinau 90 % izopropilo alkoholyje ir išfiltravau, tada išvėdinau, tada gautus kristalus nuploviau 2 dalimis acetono, kol patikėjau, kad bandymas tikrai bus sėkmingas. Ir net tada gavau tik 1,5 gramo pseudokristalų ir galutinį 0,7 gramo senų gerų met..... FRUSTRATINGAS!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Žmogau, tu niekada nebandei mdma? manau, kad atsakiau į tavo privačią žinutę. jei ne, atsiųsk dar vieną. turime tave užkabinti. kiekvienas turi kartą gyvenime pabandyti. Aš turėjau šiek tiek 92 m. ir nuo to laiko stengiuosi prisiversti ją pasigaminti. Nevalgysiu tų presuotų šiukšlių tablečių, kurias parduoda žmonės. kad ir kas jos būtų, jos nėra mdma. Aš atsisakiau tablečių. Paskutinė partija, kurią dariau su tabletėmis, buvo 07 m., kai buvau iškeptas. už tai, kad pasigaminau pakankamai savo reikmėms. Išleidau 20 dolerių per savaitę ir pasigaminau tiek, kad užtektų visai savaitei. mano senelė buvo heteroseksuali ir nežinojo, kad tai darau.
Pastaruoju metu siautėja p2p dope. kai pradėjau, tai buvo ką tik išėję iš mados ir aš visada laikiau tai gamybos pinigu. kartu su mdma. taigi gavau kilogramą bmk glicidato ir kilogramą metilamino iš Kinijos. galiausiai supratau. sudeginau daugybę kvaišalų, kol pradėjau gauti rezultatų. Turėjau vieną 100 gm partiją.
Pastaruoju metu siautėja p2p dope. kai pradėjau, tai buvo ką tik išėję iš mados ir aš visada laikiau tai gamybos pinigu. kartu su mdma. taigi gavau kilogramą bmk glicidato ir kilogramą metilamino iš Kinijos. galiausiai supratau. sudeginau daugybę kvaišalų, kol pradėjau gauti rezultatų. Turėjau vieną 100 gm partiją.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Kaip ir 2 uncijos. likusios buvo baisios ylos. Manau, kad išsiaiškinau ir dabar padaryčiau geriau. tas pats ir su pmk gycidatu. išsiaiškinau pabaigoje. šūdas švarus ir grynas
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Parašykite man privačią žinutę ir, jei esate pasirengę naudoti sąlyginio deponavimo paslaugą, galime ką nors sugalvoti. jei norite tik poros smūgių, galiu spausti grynus kristalus. arba gramą. prašoma kaina nustatyta, bet galiu pridėti papildomai, jei užsisakysite ir parašysite atsiliepimą. Galiu atsiųsti gramą, kurį perkate, ir kelis pilno stiprumo supermeno presuotus traukimus. pilnas stiprumas yra 160 mg. Daugiau neimčiau. Man labiau patinka 120 ar daugiau mg, bet retkarčiais išgeriu visą dozę. Aš negaliu labai gerai vaikščioti su tokiu kiekiu, bet labai rekomenduoju pabandyti su dideliu kiekiu, tada sumažinti iki to, kas jums patinka. taip pat žmogaus tolerancija eina daug greičiau ir aukščiau nei bet kuris kitas narkotikas, kurį esu vartojęs. Aš nevartoju atgal į dienas. jei vartojama kasdien
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
GGalima tai padaryti be jokių kliūčių. 3 kartus mano rašymas dingo šioje glitch fucking programėlėje.
Pm man. Aš net neprisimenu, ką parašiau. def nesistengiu to pakartoti
Pm man. Aš net neprisimenu, ką parašiau. def nesistengiu to pakartoti
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Ei,
ką tik pamačiau, kad negalime pasakyti, kur turime kitų bendravimo formų. Džiaugiuosi, kad tai pamačiau, nes būčiau nepagalvojęs. Turiu savo informaciją skelbime. jei norėtumėte pasikalbėti be šios sąsajos. Aš visada reikalausiu naudoti depozitą čia bb, bet nekenčiu teksto
ką tik pamačiau, kad negalime pasakyti, kur turime kitų bendravimo formų. Džiaugiuosi, kad tai pamačiau, nes būčiau nepagalvojęs. Turiu savo informaciją skelbime. jei norėtumėte pasikalbėti be šios sąsajos. Aš visada reikalausiu naudoti depozitą čia bb, bet nekenčiu teksto
- Reaction score
- 40
Taigi, jei teisingai jus suprantu, jūs nusipirkote visus tuos prekursorius ir sudeginote didžiąją jų dalį mokydamasis gaminti MDMA? Ir manote, kad žinote, ką darote dabar, ir pasiektumėte geresnių rezultatų? Jums pavyko tik viena sėkminga sintezė? Ir iš jos gavote porą uncijų gero MDMA? Ar man viskas teisinga? Prakeiktas, skamba, lyg būčiau kvailas, kai perskaičiau tai atgal, bet iš tikrųjų taip nėra! Tiesiog patikslinu, ar supratau, ką man pasakei. Aš tikrai žaviuosi tavo ryžtu ir stiliumi! Dude, tu esi žmogus!