* Kaip buvo atliktas siuntimas? Ar kilo kokių nors problemų dėl siuntos?
- Šiek tiek suklydau su siuntimo adresu, bet, laimei,
@Madre buvo labai paslaugus ir padėjo, kiek galėjo. Dėl klaidos su pirmuoju siuntiniu prireikė maždaug 2-3 savaičių, kol jis atkeliavo. Kitaip jokių problemų nekilo.
* Medžiagos ant svarstyklių nuotraukos (siuntinyje, pakuotėje, be pakuotės, tik medžiaga, bet kokio nominalo jūsų šalies moneta)
- Deja, aš atidariau paketą, kol nepamiršau apie nuotraukas, atsiprašau už tai, bet galiu pasakyti, kad jis buvo labai profesionaliai supakuotas, jis buvo laiško formos ir produktas buvo pilkoje pakuotėje. O milteliai buvo mažame užtraukiamame maišelyje ir buvo paženklinti taip, kaip turėtų būti. Heres vieną nuotrauką aš paėmiau su moneta.
Išsami kelionės ataskaita iš jūsų.
- Labai grynas, niekada nebandęs šios medžiagos, bet ive perskaičiau keletą pranešimų apie tai, kad jis yra labai stiprus ir tikrai lengva perdozuoti, todėl aš paėmiau labai mažą dozę intranazaliai apie 10mg. Didelis nustebino mane, nes mažas kiekis aš paėmiau, tikrai švelnus ir opioidų kaip aukštas, bet ne tiek daug euforijos. Kitaip, mano nuomone, labai geros kokybės tiriamoji cheminė medžiaga, tačiau taip pat siūlau atlikti keletą tyrimų prieš bandant tokius dalykus. Jis netikėtai stiprus.