- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
NAUJAS VIDEO
D-metamfetamino hidrochlorido sintezė naudojant vyno rūgštį
d-metamfetamino hidrochlorido sintezė naudojant vyno rūgštį
- Novator
- 174
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Sveiki, Heisenberge
Gerbiu ir vertinu tai, ką darote. Turiu keletą klausimų, į kuriuos, tikiuosi, padėsite man atsakyti.
Mano klausimai yra šie
1. Ar neišspręstas metas kristalizuosis
2. Ar rūkant neišspręsto metamfetamino kristalai niežti arba užspaudžia gerklę?
Draugas gavo šiek tiek metamfetamino aliejaus nežinau, iš kur jis jo gavo, žinau, kad jis nebuvo susintetintas su pseudoefedrinu. Nežinau, ar buvo atliktas išskyrimas, bet žinau tik tiek, kad susikristalizavęs metas niežti ir (arba) dusina gerklę rūkant.
Ar galiu ką nors padaryti, kad nustočiau niežulį / dilgčiojimą. Aš ploviau kristalus acetonu ir taip pat atlikau rūgštinę/bazinę ekstrakciją, tačiau rūkant niežulys ir dilgčiojimas vis tiek nesiliauja.
Būsiu dėkingas už pagalbą
Gerbiu ir vertinu tai, ką darote. Turiu keletą klausimų, į kuriuos, tikiuosi, padėsite man atsakyti.
Mano klausimai yra šie
1. Ar neišspręstas metas kristalizuosis
2. Ar rūkant neišspręsto metamfetamino kristalai niežti arba užspaudžia gerklę?
Draugas gavo šiek tiek metamfetamino aliejaus nežinau, iš kur jis jo gavo, žinau, kad jis nebuvo susintetintas su pseudoefedrinu. Nežinau, ar buvo atliktas išskyrimas, bet žinau tik tiek, kad susikristalizavęs metas niežti ir (arba) dusina gerklę rūkant.
Ar galiu ką nors padaryti, kad nustočiau niežulį / dilgčiojimą. Aš ploviau kristalus acetonu ir taip pat atlikau rūgštinę/bazinę ekstrakciją, tačiau rūkant niežulys ir dilgčiojimas vis tiek nesiliauja.
Būsiu dėkingas už pagalbą