Ką gi, ką gi? Manau, kad pasiklydai, bičiuli. Universiteto biblioteka yra šalia. Eik studijuoti savo daktaro šūdą ir laikykis, kurva, tyliai. Atmink, kad tai biblioteka... Bibliotekoje nekalbama.
Ne, bet rimtai, jei esi protingesnis už mus visus čia esančius, kodėl pats to nepadarei? Kodėl net perskaitei tuos įrašus, jei gali puikiai susitvarkyti pats?
Leiskite man atskleisti jums paslaptį apie chemiją. Iš tikrųjų tai ne tiek knygos, kurias skaitai, kiek praktinė patirtis, kurią įgyji laboratorijoje. Tai, kad perskaitote apie kokią nors procedūrą, nereiškia, kad sugebėsite ją atlikti realioje aplinkoje. Aš neigiu šią nesąmonę. Slaptas chemikas, kuris finansuoja savo laboratoriją, gali chemiją išmanyti daug geriau dėl paprastos priežasties, nes yra atlikęs daug daugiau procedūrų, kurios aktyviai padeda įgyti žinių, nei chemijos studentai, kurie vos įžengia į realią laboratoriją (kalbu iš patirties).
Mane įsiutina ne tai, kad jūs vadinate blogą produktą, o tai, kad jūs vadinate žmones už tai, kad jie nestudijavo chemijos. Juk žinote, kad chemija yra gamtos mokslas. Chemiku gali tapti bet kas, kas tik supranta dėsnius ir tinkamai juos taiko praktikoje.
Aš nesakiau jūsų motinai, kad ji negali turėti vaikų, nes nėra pakankamai protinga, kad tai darytų "tinkamai".
Geriausia, kad aš net nesu "iškritęs" kaip egoistiškai pagrįstas individas, kaip tu tai pavadintum, bet vis tiek tu žaidi didvyrio korta man kažkodėl skamba super arogantiškai...