Es ņemu telefonu visur, kur es eju, bet es tikpat labi varētu atstāt to mājās, jo man nepatīk to lietot, ja vien es neesmu pilnīgi brīvs. cilvēki dusmojas uz mani, jo es atstāju tos piegādātos 5+ stundas, bet kā... tā nav personiska lieta. tas nav tā, ka man nepatīk, man vienkārši ir dzīve ārpus mana telefona un igs, ko lielākajai daļai ppl ir grūti izprast. jā, šodien cilvēki ir pieejamāki nekā jebkad agrāk, bet vieglā piekļuve nenozīmē, ka viņi nav aizņemti. tas pat nav tā, ka cilvēki man raksta īsziņas par kaut ko svarīgu. ja tā ir nopietna situācija, es varu ar mani aprunāties personīgi... es negrasos pārtraukt visu, ko es daru, lai atbildētu uz šo "smieklīgo" video, ko man atsūtījāt. fuck off.
Es ienīstu šo kultūru, kas ir tāda kā "o, tev ir nepārtraukti jārunā ar savu partneri/draugu". tā ir ļoti jauna lieta, un tā nevienam nepalīdz. pirms modernajiem viedtālruņiem un sociālajiem medijiem attiecības darbojās labi, ja ne labāk. tik daudzas attiecības ir disfunkcionālas, jo cilvēki sagaida, ka viņu partneri visu pametīs, lai rakstītu viņiem īsziņas. es neieraudzīšu, ka daru šo sūdus vīrietim, un es negaidu, ka kāds darīs to man. partnerim jābūt prioritātei, bet nekad - prioritātei. ja kāds to nespēj ievērot, tad viņš vispār nav pelnījis būt tavā dzīvē.