- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
Vai alumīnijs nepadarītu to aizdomīgāku? tad ir skaidrs, ka jūs kaut ko slēpjat. bet es nezinu, es nekad iepriekš neesmu izsūtījusi narkotikas pa pastu.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Daudzi cilvēki saka, ka alumīnijs palīdz bloķēt rentgena starus, bet es domāju, ka tas ir mīts.
Svins palīdz bloķēt rentgena starus, jo tā blīvums ir 11400 kg/m³, bet alumīnija blīvums ir tikai 2700 kg/m³, tāpēc es domāju, ka tas ir bezjēdzīgi.
tikai labi noderēs, lai ietītu narkotikas.
Svins palīdz bloķēt rentgena starus, jo tā blīvums ir 11400 kg/m³, bet alumīnija blīvums ir tikai 2700 kg/m³, tāpēc es domāju, ka tas ir bezjēdzīgi.
tikai labi noderēs, lai ietītu narkotikas.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
- Deals
- 12
bullshit! alumīnija folija nebloķē rentgena starus.
jūsu dope ir organisko molekulu kaudze. organiskās izskatās citādi nekā metāla rentgena starojumā, un tās var atšķirt.
ja jūs vēlaties bloķēt rentgena starus, jums ir jāiegremdē jūsu dope līdzīgā organiskā enveronmentā, lai izskatītos kā kaut kas nekaitīgs. bet šajā brīdī es apstājos, jo es nevēlos atklāt savas slēpšanās metodes.
jūsu dope ir organisko molekulu kaudze. organiskās izskatās citādi nekā metāla rentgena starojumā, un tās var atšķirt.
ja jūs vēlaties bloķēt rentgena starus, jums ir jāiegremdē jūsu dope līdzīgā organiskā enveronmentā, lai izskatītos kā kaut kas nekaitīgs. bet šajā brīdī es apstājos, jo es nevēlos atklāt savas slēpšanās metodes.