- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Ziņošana par pieredzi šeit. Nav bildes atvainojos, ka salūza kamera manā tālrunī. Es biju mazliet nepacietīgs un sākumā domāju, ka tas ir pārāk labi, lai būtu patiesība, jo Glitchy vajadzēja minūti, lai Glitchy visu noķertu, bet pēc gaidīšanas gaisma atspīdēja. Es esmu stipri pieredzējis katinona lietotājs, ellē, es pats esmu izgatavojis pāris, bet man nekad nav bijis prieka izmēģināt mefedronu. Parauga nokļūšana ASV aizņēma aptuveni 8 dienas. Kad tas hit man bija jādod to iet. Nosvēru 0,22 g un izkausēju to 1,5 ml ūdens, un pirmo reizi izmantoju aizbāzni, nevis adatu. Paņēma labu 15 min, lai pilnībā nokļūtu, bet karstā velns tas ir daudz kā MDMA, bet nedaudz mazāk empātisks, lai trūkst labāka vārda. Atsauces nolūkos es esmu 31, bija off pilna izpūstas atkarība no heroīna, kreka, un neatkarīgi no tā, ko es varētu saņemt, jo īpaši cathinones, par aptuveni 1,5 gadus pēc tam, kad, izmantojot smago 13. Tagad es daru labi ar gadījuma jautri reizes. Tas bija viens no labākajiem pieredzes man ir bijis ar jebkuru narkotiku, tāpēc tas saka daudz. Mana meitene to nedarīja, bet viņai tas arī ļoti patika, ja jūs zināt, ko es saku . Būs koplietošanas šo vietni ar draugiem un turpināt riskus šeit pats. Mans draugs arī mēģināja daži un bija lit.