Es jau vairākus gadus neesmu iesaistījies šajā procesā.. kādu laiku vadīju operāciju, kurā ar Al/Hg metodi veidoju 250 g partijas. Esmu izgatavojis mdp2p visu ceļu no sass sakņu mizas skūšanas, līdz atklāju PMK glicidātu. BIG spēle mainītājs lol. Anyways ive atradis myseld kļūst atpakaļ darbības atkal un ir sourced PMK piegādātājs. Es pasūtīju 2kg eļļas no viņiem ( viņi sēdēja saldētavā uz yr, kamēr būvējot laboratoriju) Es tos destilēt, un tie bija ļoti dzeltena. anyways devās uz priekšu darīja manu al/hg reakciju un zemu un lūk didnt iegūt vienu lietu ne gramu.. un ņemiet vērā, ka es palaist šo reakciju gadiem es zinu, ka tas kā aizmugurē manas rokas.. tāpēc es teicu, ka jāšanās to the shits gāja slikti. Izmetu to ārā un nopirku kādu pmk glicidātu. Kad es destilēju savu pmk eļļu, es vienmēr dabūju ūdens baltu, skaistu mdp2p, kas nekad nesasalst dziļi saldētavā... kļuva ļoti biezs kā sīrups, bet nekad nesalst. Vakar vakar vakarā es tikko pabeidzu destilēt apmēram 1,2 l un iebāzu to saldētavā, un viss ir sasalis skaistos superbaltos, dzidros kristālos. Vai tas ir normāli? es neatceros, ka mans mdp2p būtu sasalis.
arī tikai nokļūstot šeit, šī ir skaista vietne, man pietrūkst stropa. meklēju reakciju, lai izmantotu metilamīna hcl un nebūtu jāgāzē, un Nabh4 maršrutu, lai es varētu mērogot līdz vismaz 1 kg vienlaicīgi. es vairs negribu sajaukties ar mazām 250 reakcijām, un es ienīstu griezt tik daudz folijas. kāds ir labs pavediens? es redzēju, ka kāds ievietojis Labtops veco Nabh4 maršrutu, bet viņš gāzē.. es gribu to vienkārši izšķīdināt metanolā.. vai ir atšķirīga metode tam?
Paldies, ģimene Ceram uz šo jauno vietni un cilvēku, kas ir pieredzējušāki par mani, smadzeņu pacelšanu.
arī tikai nokļūstot šeit, šī ir skaista vietne, man pietrūkst stropa. meklēju reakciju, lai izmantotu metilamīna hcl un nebūtu jāgāzē, un Nabh4 maršrutu, lai es varētu mērogot līdz vismaz 1 kg vienlaicīgi. es vairs negribu sajaukties ar mazām 250 reakcijām, un es ienīstu griezt tik daudz folijas. kāds ir labs pavediens? es redzēju, ka kāds ievietojis Labtops veco Nabh4 maršrutu, bet viņš gāzē.. es gribu to vienkārši izšķīdināt metanolā.. vai ir atšķirīga metode tam?
Paldies, ģimene Ceram uz šo jauno vietni un cilvēku, kas ir pieredzējušāki par mani, smadzeņu pacelšanu.