- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Esmu priecīgs jūs sveikt. Tātad mans ziņojums par mefedrona sintēzi. rakstiet bez garastāvokļa, jo sintēzes beigās tika pieļauta kļūda. par to jūs uzzināsiet raksta beigās. un tā viss kārtībā.
Es dabūju testeri 4mmms.
Tajā bija metilamīns, bk4, acetons, dihlormetāns un skābe.
Tātad, pirmais solis. Tas ir vienkārši.
Ielej 100 gramus bk4 mūsu kolbā (man bija 1 litra kolba).
nomērām apmēram 350 ml dcm
.
pēc tam, kad bk4 ir pilnībā izšķīdināts dcm
Pievienojam metilamīnu pa porcijām, lai temperatūra nepaaugstinātos virs normālās. Ielej metilamīnu, aizkorķē caurumus un uzstāda termometru...
temperatūra sāka paaugstināties no pirmās minūtes. lieliski!!!!
Tad jūs gaida garlaicīgākās stundas. Manā gadījumā - 2 stundas un 30 minūtes (un atcerieties, ka visu laiku jāturpina maisīt un jāskatās uz termometru.)
Kad ir pagājis vajadzīgais laiks, ielieciet mūsu kolbu un gaidiet, kad slāņi skaidri atdalīsies.
un tā kā slāņi ir atdalīti, kā redzams attēlā, ķersimies pie skalošanas.
Es aizmirsu nofotografēt. Nu, tas ir fucking sarežģīti. pievieno 100-150 ml destilēta ūdens, iemērc labi. augšējo slāni izvadīšanai (manā gadījumā izvadīšanai) un tā tālāk, līdz metilamīna smaka ir pazudusi. man vajadzēja 4 mazgāšanas.
Tas ir tas, ko vajadzētu nodot metāllūžņos. Es pievienoju nedaudz dihlormetāna un kārtīgi samaisīju, un tas ir tas, ko mēs ieguvām.
Ņem apakšējo slāni un nosūti to uz galveno masu.....
bet tas viss, ļaudis, šajā brīdī sintēze ir pabeigta. tāpēc skābināšanas posmā esiet ļoti uzmanīgi. paldies visiem par uzmanību.
ja šis raksts bija noderīgs, lūdzu, dodiet tam lielu "patīk" un komentāru.
p.s.
un es arī gribu izteikt pateicību foruma veidotājiem un tā komandai. šim forumam ir vieta pirmajā topā. unikāla vietne. un es esmu gatavs palīdzēt jums tās attīstībā. un īpaši pelnījuši uzmanību "C" un "U" puiši jūs esat forši. paldies par uzticību un iespēju pierādīt sevi, bet notika, kas notika. mana vaina. bet jūs mācāties no kļūdām.
Es dabūju testeri 4mmms.
Tajā bija metilamīns, bk4, acetons, dihlormetāns un skābe.
Tātad, pirmais solis. Tas ir vienkārši.
Ielej 100 gramus bk4 mūsu kolbā (man bija 1 litra kolba).
nomērām apmēram 350 ml dcm
.
pēc tam, kad bk4 ir pilnībā izšķīdināts dcm
Pievienojam metilamīnu pa porcijām, lai temperatūra nepaaugstinātos virs normālās. Ielej metilamīnu, aizkorķē caurumus un uzstāda termometru...
temperatūra sāka paaugstināties no pirmās minūtes. lieliski!!!!
Tad jūs gaida garlaicīgākās stundas. Manā gadījumā - 2 stundas un 30 minūtes (un atcerieties, ka visu laiku jāturpina maisīt un jāskatās uz termometru.)
Kad ir pagājis vajadzīgais laiks, ielieciet mūsu kolbu un gaidiet, kad slāņi skaidri atdalīsies.
un tā kā slāņi ir atdalīti, kā redzams attēlā, ķersimies pie skalošanas.
Es aizmirsu nofotografēt. Nu, tas ir fucking sarežģīti. pievieno 100-150 ml destilēta ūdens, iemērc labi. augšējo slāni izvadīšanai (manā gadījumā izvadīšanai) un tā tālāk, līdz metilamīna smaka ir pazudusi. man vajadzēja 4 mazgāšanas.
Tas ir tas, ko vajadzētu nodot metāllūžņos. Es pievienoju nedaudz dihlormetāna un kārtīgi samaisīju, un tas ir tas, ko mēs ieguvām.
Ņem apakšējo slāni un nosūti to uz galveno masu.....
paskābināšanas posms
Es baidījos no tā visvairāk no visiem, un es jums pastāstīšu ne velti. šeit mana sintēze un nonāca līdz galam. Ļoti lēni un uzmanīgi ieliju skābo skābi, katru reizi pārbaudot indikatora px. nospiestu... ok, atkal ieliju skābi, bet jau mazāk... atkal nogaidīju, pārbaudīju indikatoru, un kādā brīdī pēc dažiem nākamajiem pilieniem reakcijas masa kļuva dzintarkrāsas. Es atkal paņemu indikatoru, izmērīju..... ak, drāna!!! peroksidēts!!!! apmēram līdz 0 vai 1. sūka!!!!.bet tas viss, ļaudis, šajā brīdī sintēze ir pabeigta. tāpēc skābināšanas posmā esiet ļoti uzmanīgi. paldies visiem par uzmanību.
ja šis raksts bija noderīgs, lūdzu, dodiet tam lielu "patīk" un komentāru.
p.s.
un es arī gribu izteikt pateicību foruma veidotājiem un tā komandai. šim forumam ir vieta pirmajā topā. unikāla vietne. un es esmu gatavs palīdzēt jums tās attīstībā. un īpaši pelnījuši uzmanību "C" un "U" puiši jūs esat forši. paldies par uzticību un iespēju pierādīt sevi, bet notika, kas notika. mana vaina. bet jūs mācāties no kļūdām.
Attachments
Last edited: