Labdien, jūs varat konsultēties mūsu foruma tēmās, kurās ir arī labāki paskaidrojumi. Es būtu ļoti pateicīgs. Tur ir metode ar attēliem Pilnīga MDMA sintēze no sasafrasas eļļas. Tur ir fotoattēli ar posmiem no MDP2P līdz MDMA un detalizēts skaidrojums.
Vai kāds var ieteikt, kuru prekursoru vislabāk iegādāties es domāju drošāko, lai nosūtītu uz Eiropu? Vai kāds no BMK pulveriem ir legāls - kur to var pārbaudīt? Esmu nedaudz apjucis, jo ir pieejamas diezgan daudzas versijas.
P2NP ir juridiska
P2P ir ierobežots
BMK glicidāts 5449 vēl ir diezgan jauns un, cik man zināms, nav ierobežots, lai gan ir vispārzināms, kādiem nolūkiem tiek izmantoti glicidāti, jo īpaši bmk glicidāti.
1-fenil-2-nitropropēns jeb vienkārši fenil-2-nitropropēns jeb P2NP, kā to parasti ... amfetamīnu klasē, un daudzās valstīs ir iekļauts narkotiku prekursoru sarakstā.
Bmk sāls cas 5449-12-7 joprojām ir ļoti jauna, tā ir atļauta visā pasaulē un līdz šim nav iekļauta nevienas valsts sarakstā.
arī cenas no P2NP iet ar vēju, es domāju, ka cenas nav stabilas. bmk sāls tiek sūtīta no eiropas ar drošu kuģniecības līniju.
tā maksā apmēram 100 €/kg.
Fenilacetona (P2P ) blīvums: 1,0057 g/cm3; tātad - jūsu slānis ir smagāks par ūdeni. Tas nozīmē, ka tam ir jābūt uz dibena. Un otrādi, ja ūdens slānis ir smagāks izšķīdušo sāļu dēļ, p2p slānis būs augšpusē. Kāda ir verdēšanas temperatūras pārbaudes problēma?
Šis ir ļoti interesants jautājums.
Ja mēs vārām BMK sāļus, tad virsējais slānis ir p2p
ja tagad šo virskārtu pārlejam mērglāzē un pievienojam siltu ūdeni. Tad ūdens ir virsējais slānis.