Fenilacetona (P2P) sintēze no benzaldehīda ar butanonu

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Man šķiet, ka mani patiesībā interesē šīs reakcijas stohiometrija. Citos Baire-Villigera aprakstos es, šķiet, nevaru atrast šo milzīgo GAA daudzumu. Vai kāds var man palīdzēt ar pamatojumu? Es esmu ļoti tuvu tam, lai izmēģinātu šo reakciju, bet GAA daudzums ir problemātisks.

billythekid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
šis gaa daudzums ir daudz, un mans labākais minējums par to, kāpēc, ir tāds, ka peracetskābes sagatavošana in situ (reakcijas laikā) un bez katalizatora ir neefektīva, tāpēc ķīmiķis to pārkompensē, lai palīdzētu, arī GAA šeit tiek izmantots kā šķīdinātājs.
gatavojot perietiķskābi dažas dienas iepriekš un pārbaudot pieejamā skābekļa saturu, iespējams, iegūsiet labākus rezultātus. Esmu redzējis, ka profesionāļi izmanto šo metodi un labākajā gadījumā iegūst tikai 35 līdz 65 % gatavā produkta, tāpēc nepieredzējis ķīmiķis, visticamāk, iegūs vēl sliktākus rezultātus, bet jaunpienācējs, visticamāk, cietīs neveiksmi vai vēl sliktāk - savainosies. Es iesaku lasīt un mācīties, un sākt ar maziem elementiem.
pārliecinieties, ka katra posma beigās rūpīgi iztīrāt gatavo reakcijas maisījumu, Aldol kondensācijā nedrīkst pārsniegt -5c, pēc gāzēšanas ļaujiet mek/benzaldehīdam sajaukties uz nakti ledusskapī.
Nepārsniedziet 60c Bayer villager. un izpētiet citus oksidētājus, jo man labāki rezultāti ir ar citu oksidētāju.

View previous replies…

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Mans pirmais mēģinājums veikt MPB perforskābes oksidēšanu, lai to tagad izdarītu labāk.
Mans MPB īsti nesajaucas ar skudrskābi, jo es to ieliku skudrskābes šķīdumā, buferēju ar nātrija karbonātu, tāpēc.
vai man ir vajadzīgs šķīdinātājs manam MPB? Ja jā, vai es varu izmantot etanolu, vai labāk acetonu? OrgUnikum? Kāds? MadHatter?
Es būšu ĻOTI pateicīgs, jo es negribu tagad sabojāt savu reakciju, un es varu dot dažus padomus par procedūru, ja tas iet, un darbojas labi. Un man nav DCM... Es to vēl neesmu ielicis performīnskābē.

Last edited:

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Vai arī es varu izmantot ledus etiķskābi kā šķīdumu savai MPB arī kopā ar performīnskābi?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Eh3YM0zIPF
RjQlvu3DaR

Ya!ψ(`∇´)ψ RM pēc reakcijas benzaldehīds + MEK + HCI kļūst melns un izaicina 3metil-4-fenil-3-buten-2-ona ar viršanas punktu 269! Šī ir pirmā reize, kad es iegādājos -60 kpa vakuumsūkni vakuuma dekompresijai un veiksmīgi ieguvu zeltaini dzeltenu šķidrumu 3metil-4-fenil-3-buten-2-onu! Bet iekārta, šķiet, ir pārkarsusi. Tagad es varu tikai apturēt destilāciju... Vai jūs vēlaties, lai atlikušais rm tiktu pilnībā destilēts? Es nevēlos, lai no destilācijas izdalītos piemaisījumi ar augstāku viršanas temperatūru un sabojātu manu smago darbu⋯.

View previous replies…

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Pls show your vacuum pump and how you used it in distillation please.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Tas ir nopietni sarkans materiāls. Parasti sarkanais man ir hcl pārpilnība, bet varbūt ne šajā gadījumā, idk. Esmu noskaidrojis, ka 4:1, hcl(l) :H²SO⁴ ir ekvivalents daudzums, kas izmanto visu sērskābi. Protams, 3:1 joprojām būs gāzēšana. Vai kopā ar gāzi jums bija pieslēgta žāvēšanas caurulīte?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Pirmajā mēģinājumā neizžāvē mēģeni. nākamreiz pievienos HCl skābi tieši tai.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Jums varētu būt taisnība. mkad es meklēju savu metodi, es to atmetu, jo benzlspirta destilēšana no krāsu atšķaidītāja bija visizdevīgākā Benz iegūšanas metode. Alc ( ķīmiskās kompānijas to pārdod, bet tāsparedz pārāk daudz grib zināt par to, ko jūs ar kaut ko darāt), bet es nesen pamanīju, ka tas ir Amazon, tāpēc es varu vienkārši noklikšķināt pirkt un nav nekādu jautājumu.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Jā, tas ir dīvaini, kā valstis regulē ķīmiskās vielas.. 1 atšķirīgs 1 no katras valsts. 🤔

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Tas netiek kontrolēts, taču Sima Eldredža darba lapas aizpildīšana ir biedējoša. KAS koledžā vai profesionālā licencētā uzņēmumā jūs pārstāvat, kāds ir uzņēmuma nodokļu maksātāja numurs? Kādam nolūkam plānojat to izmantot? Nē, paldies

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
2024. gada 26. oktobris.
Viena metode saka, ka atdzesē un saldē MPB
Citā metodē teikts, ka karsēt un atgaisot MPB
Es vienkārši daru abas :rolleyes:?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Tātad jūs karsējat un refluksējat MPB šķīdumu, pēc tam atdzesējat ledū, vai tad jūs iegūstat kristālus, un vai istabas temperatūrā kristāli ir sausi.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Man nepatīk neko gāzēt, jo manā apgabalā koncentrēta sērskābe ir aizliegta. Man bija tik liels atvieglojums, kad ieguvu ļoti labus rezultātus, ka varēju vienkārši izmērīt sastāvdaļas, salikt visu šņabi kopā, sākt karsēt un skatīties filmu.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Performīnskābes procedūra bija kā šausmu filmas skatīšanās ar nepatīkamu panikas lēkmi. Kad aizgāju izsmēķēt cigareti (4-5 min) un atgriezos iekšā, kolba bija tik karsta, ka izskatījās, it kā tā nedaudz vārītos! Aaannnd, atkal ĻOTI ātri zem ledus vēsā ūdenī ... Pēc ilgā sajaukšanas procesa (~3,5 h), kad tas bija jādara ar rokām (svīstot un kratoties), jo 1 L kolba neiederas manā sildķermenī, es to atstāju vēsā ūdenī. Es biju šokēts, izlasījis, ka istabas temperatūrā ar benzaldehīdu tas var eksplodēt! Iespējams, ka kaut kas ir, pat ja produkts ir attīrīts, bet nav destilēts. Nu, es priecājos, ka maisījums tagad atrodas telpā, kur temperatūra ir zem 20 C...

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
😆 tieši tam ir paredzēts ugunīgais dimants.
3 = šķidrumi, kurus var aizdegt gandrīz visos apkārtējās temperatūras apstākļos.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Nu, man tas izdevās, un labi! Un ir labi uzzināt kaut ko jaunu par ķīmiju, paldies, un, teiksim tā: Lai jums ir prieks...
Kā es varu iebāzt savu locekli kondensatorā un tajā pašā laikā veikt vakuuma "destilāciju"..

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Teacher! Can you teach me how to synthesize methamphetamine from phenylacetone? Thank you

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Excuse me! I poured methylphenylbutenone with acetic acid and 50% hydrogen peroxide Is it normal for the temperature to rise to 8-90 degrees on its own?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
What’s the color of your mixed MPB + acetic+ peroxide solution? I used commercial available peracetic acid. Solution color is dark brown but no rise temperature until heat was applied

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I have now completed the production of phenoxyphenylpropene!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I saw that the teacher taught me to extract with chloroform. When I poured 800ml of chloroform down without layering, I was completely dumbfounded and spent a lot of material costs And the more I thought about it, the more unwilling I was to accept that after pouring chloroform and replacing it with DCM, the layers actually separated before using vacuum distillation to obtain it!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Let me tell you something interesting! I bought Diethyl Phenylacetate CAS20320-59-6 and easily obtained Phenylacetone. I obtained approximately 650ml of Phenylacetone from 1000ml of Diethyl Phenylacetate! Then I watched a video on the forum and wanted to purify phenylacetone! I mixed potassium carbonate with distilled water and phenylacetone, and the whole thing kept boiling! I want to say it's too bad to be reimbursed, but after boiling over 650, there's still 180 left But it's because of this that I know it's very pure! I don't understand chemistry very well, so sometimes I ask some basic questions but nobody pays attention! They have been using materials and testing themselves all along!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
We are synthesizing more phenylacetone! I tried to synthesize methamphetamine from sodium borohydride but failed! The reason may be that the percentage of methylamine water is not high

Attachments

• 5MluoInB3v.jpeg
    5MluoInB3v.jpeg
    3.9 MB · Views: 8
  • mgaxoYsGP5.jpeg
    mgaxoYsGP5.jpeg
    5.4 MB · Views: 39

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Can you share how you synthesize phenylacetone using diethyl phenylacetate. Is diethyl phenylacetate commercially available?