OMG! Vajadzētu būt liktenis vai kaut kas līdzīgs hahhaah
Man vairāk nekā gada laikā ar šo procesu nekad nav bijušas nekādas problēmas, un pagājušajā nedēļā man gadījās tas pats ar 15 kg pulvera partiju (bija pēdējie 15 kg no lielas partijas, tātad tas pats produkts).
Es esmu 99% pārliecināts, ka tas ir saistīts ar uzglabāšanu un uzglabāšanas laiku, manā gadījumā es uzglabāju spainī ar vāku apmēram 6 mēnešus.
Es izdalīju šo cieto vielu, kas, šķiet, ir sava veida sākotnējā materiāla polimerizācija.
Es pārbaudīju, ar kādu produktu tas izšķīst:
Ūdens: Nē:
Skābā ūdenī: Nē:
Sārmains ūdens: Praktiski nekas
DCM: Nē
Metanols: Praktiski nekas
Acetons: Nē
Dīvaini, vai ne? Tas kļūst šķidrs tikai augstā temperatūrā vai ar karstu ūdeni, līdzīgi kā oriģinālajā materiālā, tāpēc vienīgās 2 iespējas ir:
- Nepārstrādāts produkts (ļoti maz ticams pēc simtiem reižu, kad tas pats process veikts arī ar to pašu partiju, un tas ir jārisina arī sārmainā ūdenī).
- sava veida polimerizācija uzglabāšanas laika un apstākļu dēļ.
Jūs varat mēģināt ilgāk uzglabāt 90C temperatūrā ar HCL, bet domāju, ka tas nedarbosies.
Tas, ko es darīju (tas nenozīmē, ka tas ir pareizais risinājums vai ka jums jādara tas pats).
Es pievienoju ūdeni, samaisīju to un vēlāk DCM, un visu ieliku dalāmajā piltuvē.
Augšējā slānī būs ūdens, vidējā slānī cietā viela un apakšējā slānī DCM+PMK eļļa, vēlāk vēlāk DCM iztvaicēs.
Tā ir lēna atdalīšana, un es to darīju 3 reizes ar DCM.
Protams, iznākums ir daudz mazāks nekā parasti, bet labāk tā nekā neko.
Atvainojos, ka nevarēju jums palīdzēt vairāk, man bija tāda pati problēma, un es mēģināju to atrisināt, kā vislabāk zināju, izmantojot veselo saprātu un savu iepriekšējo pieredzi.
Iespējams, ķīmiķis varētu jums palīdzēt labāk.